Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Zaterdag 19 november 2011

Social Media

Sluit u aan bij PraktijkGeneratorGebruikers op www.linkedin.com

Wij hopen dat dit een platform wordt waarop theoretische en praktische aangelegenheden zullen worden besproken en praktijktips worden uitgewisseld. Wij hopen dat onze leden vertrouwen hebben in hun eigen kunnen en daarom niet bang zijn voor de concurrentiekracht van collega’s en daardoor opener durven te zijn. Wij geloven erin dat door met elkaar te overleggen en door van elkaar te leren het notariaat als geheel sterker uit de strijd komt. En die strijd gaat zeker gevoerd worden. Negatieve publiciteit over het vak en een minister van EZ die zaagt aan de poten van de verplichte notariële tussenkomst. Dit wordt alleen maar erger, vrezen wij. Laten wij er gezamenlijk voor zorgen dat het met de kwaliteit van onze dienstverlening goed zit en dat we klantgericht te werk gaan. Wij rekenen op u.

Volg ons op twitter: @praktijkgenera