Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Donderdag 9 februari 2012

praktijkcursus overdracht van aandelen

PraktijkGenerator kan natuurlijk nooit Uw Partner Ondernemingsrecht zijn als u niets van ParktijkGenerator zou kunnen leren. PraktijkGenerator gaat u opleiden. Partners leren immers van elkaar. En u kunt nooit onze Partner Ondernemingsrecht zijn als wij niet van u kunnen leren.

Op 26 april 2012 geven wij bij NH Hoteles, Danny Kayelaan, 20, 2719EH Zoetermeer van 16:00 tot 20:00 uur de Praktijkcursus Overdracht van Aandelen. Dit is een herhaling van onze cursus van 24 november jongsleden. Wij stellen actieve participatie van de deelnemers zeer op prijs, omdat dat de effectiviteit van de cursus in belangrijke mate verbetert, wederzijdse kennisoverdracht bevordert en het geheel levendiger maakt.

Met de cursus kunt u 3 studiepunten van de KNB verdienen.

De cursus is zo opgezet dat alle relevante theoretische en praktische aspecten van de aandelenoverdracht aan bod kunnen komen, en derhalve ook de relevante checks, waardoor uw risk management verbetert. Verder staan wij stil bij enkele ethische vraagstukken en geven wij u tips om uw efficientie te vergroten.

De kosten voor de cursus voor gebruikers van PraktijkGenerator bedragen EUR 200, — exclusief BTW, per persoon voor de cursus, inclusief diner, koffie en thee. Parkeren kost u ongeveer EUR 10,– en dient u ter plekke af te rekenen. Cursisten die niet zijn geregistreerd bij PraktijkGenerator, betalen EUR 295,–, exclusief btw. U kunt zich tot 25 maart 2012 aanmelden voor de cursus.

Aanmelding: Ga naar de site www.praktijkgenerator.nl en vervolgens naar de knop Praktijkcursus en dan naar deelnameformulier. U kunt dit formulier online invullen. U ontvangt vervolgens een factuur per e-mail. Na betaling ontvangt u een toegangsbewijs per e-mail. U kunt meer personen die in uw organisatie werkzaam zijn, tegelijk opgeven.

Beperkt aantal deelnemers: Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Binnen afzienbare tijd sturen wij de uitnodiging voor de cursus per post naar onze doelgroep. Wij sturen u voorafgaand aan de mailing deze e-mail, omdat wij onze gebruikers voorrang willen geven bij de inschrijving. Schrijf u dus snel in, toewijzing geschiedt in de volgorde van binnenkomst.

Voorwaarden: Op onze website onder de knop Praktijkcursus vindt u de volledige voorwaarden die op de cursus van toepassing zijn.