woensdag 23 mei 2012

Linkedin Groepen voor Notariaat

De ondernemende notaris: 603 leden: profiel: Deelnemers zijn creatief en actief op zoek naar marktmogelijkheden en manieren om deze te benaderen. Ze willen met elkaar ervaringen delen, kennis en ideeën uitwisselen en discussiëren over (organisatorische) gevolgen,

Notariaat: 1166 leden : profiel: Groep voor professionals in het notariaat. Deel ervaring, kennis en ideeën met andere leden. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vacatures.

Notarissen in Nederland: 1552 leden, profiel: Linkedin netwerkgroep voor (kandidaat-)notarissen, notariële studenten en notarisklerken. Werkzaam in het notariaat als kandidaat, notaris of klerk of studeer je notarieel recht? Netwerk, discussieer, solliciteer of rekruteer in deze netwerkgroep. Linkedin networking group for (candidate-) civil law notaries, notary law students and notary clerks.

Voorstel II: 38 leden: profiel: Deze groep bestaat uit mensen die een gezonde toekomst van het notariaat voorstaan.

In deze groep discussiëren we over en werken we aan de vernieuwing van het notariaat. Leidraad hierbij is de tekst van Voorstel II. Deze groep is een vrije omgeving, waar we alle mogelijkheden voor vernieuwing van het notariaat bespreken, zonder gebonden te zijn aan conventies of heersende opvattingen. We kijken in deze groep ook naar ontwikkelingen om ons heen, welke van invloed kunnen zijn op het notariaat. Alle leden zijn hier op persoonlijke titel en iedereen die toetreedt, is gehouden om geen enkele uitspraak van andere personen in deze groep met bronvermelding naar buiten te brengen, zonder expliciete toestemming van die persoon. Leden van de groep wordt nadrukkelijk gevraagd om anderen uit te nodigen om toe te treden.

Notarispersoneel, 260 leden, profiel: Notarispersoneel is dé online ontmoetingsplaats voor Notariële professionals. Op www.notarispersoneel.nl ontmoeten notariële werkgevers en kandidaten elkaar. Werkgevers presenteren zichzelf met bedrijfsprofiel, vacatures én bedrijfsfilms. Kandidaten presenteren zichzelf met een Digitale CV: een professioneel CV aangevuld met relevante media, zoals referenties, diploma’s, cijferlijsten, foto’s, scripties en eventueel een filmopname.

KNB ICT, 242 leden: profiel: Voor Nederlandse (kandidaat-) notarissen, medewerkers van notariskantoren in Nederland en softwareleveranciers van het notariaat die geïnformeerd willen worden en mee willen denken over de ICT dienstverlening van de KNB aan het notariaat.

KNB cursussen & congressen: 479 leden, profiel; Voor Nederlandse (kandidaat-) notarissen die geïnformeerd willen worden en mee willen denken over het opleidingsprogramma van de KNB.

Notarisklerk: 201 leden: profiel: Deze Groep is voor Werkende en niet Werkende notarisklerken om Ervaringen te Delen en Elkaar te informeren over ontwikkelingen en vacatures

Notaris: 15 leden, profiel: onbekend

Kandidaat-notaris, 21 leden, profiel: Kandidaat-notaris brengt kandidaats-notarissen en oud-notarissen kandidaats Samen voldaan ALS Doel Elkaar te informeren over Het vakgebied en development.

Kandidaat- notarissen, 4 leden, profiel: Kandidaat-Notarissen brengt kandidaatsexamen-notarissen en oud-notarissen kandidaatsexamen Samen Voldaan ALS Doel Elkaar te informeren over Het vakgebied en ontwikkeling.

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB);, 771 leden, profiel: Deze groep is uitsluitend toegankelijk voor de leden van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (notarissen, kandidaat-notarissen en aangeslotenen), medewerkers van notariskantoren en medewerkers van het KNB-bureau in Den Haag. Doel van deze groep is het entameren en stimuleren van discussies binnen de notariële beroepsgroep.

Laat een reactie achter.

 • Ik voel mij sterker met PraktijkGenerator, het is mijn notariële partner.

  Jesse Russel van Team Notarissen in Maastricht
 • Fijn dat PraktijkGenerator in de drukke decembermaand in het notariaat zeer snel heeft gereageerd op mijn vraag per mail! Hierdoor kon de betreffende akte nog die maand passeren.

  Gijsbert van der Heiden van Notariskantoor Van der Heiden te Streefkerk
 • Je kennis op peil houden is een must als notaris. Bij PraktijkGenerator krijg ik alle know-how en PE-punten in één abonnement!

  Dorus de Hair, notaris bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs te Oisterwijk
 • Inmiddels al meerdere Master Classes van PraktijkGenerator naar tevredenheid gevolgd. Fijn ook dat de rechtsgebieden familierecht en vastgoed worden behandeld.

  Idy van Hoek, notarisklerk bij Notariskantoor Annet Wijers te Heeze
 • Op 11 oktober 2018 heb ik de master class Goederenrecht voor de Notariële Vastgoedpraktijk bijgewoond. Kordate docenten die de cursus praktisch aanvliegen en ook openstaan voor interactie met de aanwezige. Zeer goede ervaring, ik zou het iedereen aan willen bevelen.

  Pepijn Beliën, notaris van Oostland Notaris te Berkel en Rodenrijs
 • Cindy van Goethem, notaris in Hulst

  Met PraktijkGenerator ga ik met een gerust hart slapen. Ik weet dat mijn output up-to-date is. Ik voel me sterker met PraktijkGenerator, het is mijn notariële partner.
 • Het is erg fijn om met Praktijkgenerator te werken, omdat Praktijkgenerator als modellenbank buitengewoon compleet is en je erop kunt vertrouwen dat deze modellen goed en actueel zijn.
  Max Hoedeman, Van Gogh Notarissen

  Max Hoedeman, notaris bij Van Gogh Notarissen, te Rucphen
 • Bij PraktijkGenerator.nl weten ze wat service is. Ik had een Engelse vertaling gedownload en kreeg kort daarop de mededeling dat er in dat model een fout stond die inmiddels was hersteld. Kijk, dat noem ik nou service! Elk model bevat fouten, de kans dat ze er bij PraktijkGenerator in blijven staan, is echter heel klein door hun open sourcesysteem.

  Martine Dekker, notaris bij Ligthelm & Dekker Notarissen te Rotterdam
 • Onlangs was ik betrokken bij een complexe certificering van aandelen. De checklist kernpunten administratievoorwaarden en het model van de administratievoorwaarden droegen eraan bij dat ik maatwerk kon leveren en deze certificering volledig naar de wensen van de opdrachtgever kon inrichten.  

  Erik Linssen, notaris bij Fokkema Linssen Notarissen Rotterdam
 • Wat een nuttige en inspirerende Master Class volgde ik via PraktijkGenerator over de Bedrijfsopvolgingsfaciliteit. PraktijkGenerator, ook voor de familierechtspecialist een aanrader!

  Nienke van Doorn-Laurs De Adviespraktijk Familierecht
 • Dirk en Luutzen van Praktijkgenerator hebben het begrepen: het is niet alleen modellen afnemen. Zij staan open voor suggesties en vragen worden snel beantwoord. Ook bieden zij master classes aan (waar abonnees overigens vaak gratis gebruik van kunnen maken) waar je écht iets van opsteekt. Kortom: service is een werkwoord en wij zijn enthousiast!

  Karen Anne Hüpler-Hebben notaris bij Kaep Notaris Utrecht
 • Dankzij PraktijkGenerator ben ik 's-avonds vader voor mijn kinderen in plaats van iemand die zijn eigen modellen zit te maken.

  Theo de Bie, notaris bij Van Mourik & De Bie Notarissen, Schaik
 • De notaris doet er verstandig aan de gereedschappen voor zijn praktijk in te kopen. Dat geldt ook voor zijn modellen. PraktijkGenerator biedt een compleet systeem, waarmee zeer efficiënt en op kwalitatief hoog niveau kan worden gewerkt.

  Steven Perrick, advocaat en hoogleraar notarieel recht aan de UvA
 • Door Praktijkgenerator heb ik al voor vele duizenden euro's extra werk uit bestaande dossiers gehaald en kan ik ook complexe zaken gemakkelijk aan. Het systeem verdient zich in een mum van tijd terug.

  Notariaat Kremer, Oldebroek/Wezep
 • Mijn oordeel is positief. Ik zou de website en de informatie het cijfer 8 geven.

  Arie Jan van der Bijl, notaris te Zoetermeer
 • De website werkt prima. Modellen zijn goed en ook juist de "kleine" modellen (van volmachten, besluiten e.d.) zijn erg handig. Kortom, ik ben een tevreden gebruiker van de website.

  Guido van den Bos, notaris te Nijkerk
 • Ik heb in ieder geval veel plezier en profijt van de generator. Voor een klein kantoor, is het ideaal!

  Caroline Neering, notaris te Den Haag
 • Helemaal consequent zijn de initiatiefnemers achter de Praktijkgenerator echter niet. Zij laten geen mogelijkheid onbenut om op te merken dat notarissen veelal te weinig rekenen in verhouding tot het belang van hun werkzaamheden en de (tegenwoordig bijna unieke) dienstvaardigheid die zij daarbij betrachten. Nu bezondigen zij zich aan dezelfde fout. Ongevraagd gratis PE-punten voor notarissen en hun kandidaat-notarissen en notarieel medewerkers, inbegrepen in een maandelijkse fee die toch al concurrerend was...

  Jeroen Ammerlaan, Ammerlaan Legal, Goes
Overzicht aangesloten notariskantoren

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info