Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Woensdag 23 mei 2012

Linkedin Groepen voor Notariaat

De ondernemende notaris: 603 leden: profiel: Deelnemers zijn creatief en actief op zoek naar marktmogelijkheden en manieren om deze te benaderen. Ze willen met elkaar ervaringen delen, kennis en ideeën uitwisselen en discussiëren over (organisatorische) gevolgen,

Notariaat: 1166 leden : profiel: Groep voor professionals in het notariaat. Deel ervaring, kennis en ideeën met andere leden. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vacatures.

Notarissen in Nederland: 1552 leden, profiel: Linkedin netwerkgroep voor (kandidaat-)notarissen, notariële studenten en notarisklerken. Werkzaam in het notariaat als kandidaat, notaris of klerk of studeer je notarieel recht? Netwerk, discussieer, solliciteer of rekruteer in deze netwerkgroep. Linkedin networking group for (candidate-) civil law notaries, notary law students and notary clerks.

Voorstel II: 38 leden: profiel: Deze groep bestaat uit mensen die een gezonde toekomst van het notariaat voorstaan.

In deze groep discussiëren we over en werken we aan de vernieuwing van het notariaat. Leidraad hierbij is de tekst van Voorstel II. Deze groep is een vrije omgeving, waar we alle mogelijkheden voor vernieuwing van het notariaat bespreken, zonder gebonden te zijn aan conventies of heersende opvattingen. We kijken in deze groep ook naar ontwikkelingen om ons heen, welke van invloed kunnen zijn op het notariaat. Alle leden zijn hier op persoonlijke titel en iedereen die toetreedt, is gehouden om geen enkele uitspraak van andere personen in deze groep met bronvermelding naar buiten te brengen, zonder expliciete toestemming van die persoon. Leden van de groep wordt nadrukkelijk gevraagd om anderen uit te nodigen om toe te treden.

Notarispersoneel, 260 leden, profiel: Notarispersoneel is dé online ontmoetingsplaats voor Notariële professionals. Op www.notarispersoneel.nl ontmoeten notariële werkgevers en kandidaten elkaar. Werkgevers presenteren zichzelf met bedrijfsprofiel, vacatures én bedrijfsfilms. Kandidaten presenteren zichzelf met een Digitale CV: een professioneel CV aangevuld met relevante media, zoals referenties, diploma’s, cijferlijsten, foto’s, scripties en eventueel een filmopname.

KNB ICT, 242 leden: profiel: Voor Nederlandse (kandidaat-) notarissen, medewerkers van notariskantoren in Nederland en softwareleveranciers van het notariaat die geïnformeerd willen worden en mee willen denken over de ICT dienstverlening van de KNB aan het notariaat.

KNB cursussen & congressen: 479 leden, profiel; Voor Nederlandse (kandidaat-) notarissen die geïnformeerd willen worden en mee willen denken over het opleidingsprogramma van de KNB.

Notarisklerk: 201 leden: profiel: Deze Groep is voor Werkende en niet Werkende notarisklerken om Ervaringen te Delen en Elkaar te informeren over ontwikkelingen en vacatures

Notaris: 15 leden, profiel: onbekend

Kandidaat-notaris, 21 leden, profiel: Kandidaat-notaris brengt kandidaats-notarissen en oud-notarissen kandidaats Samen voldaan ALS Doel Elkaar te informeren over Het vakgebied en development.

Kandidaat- notarissen, 4 leden, profiel: Kandidaat-Notarissen brengt kandidaatsexamen-notarissen en oud-notarissen kandidaatsexamen Samen Voldaan ALS Doel Elkaar te informeren over Het vakgebied en ontwikkeling.

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB);, 771 leden, profiel: Deze groep is uitsluitend toegankelijk voor de leden van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (notarissen, kandidaat-notarissen en aangeslotenen), medewerkers van notariskantoren en medewerkers van het KNB-bureau in Den Haag. Doel van deze groep is het entameren en stimuleren van discussies binnen de notariële beroepsgroep.