maandag 4 juni 2012

Abonnement PraktijkGenerator.nl

Een aantal van onze gebruikers heeft ons gevraagd of zij via een abonnementsstructuur documenten kunnen downloaden. Ook al zijn de prijzen per download laag, bij intensief gebruik kan het bedrag behoorlijk oplopen. Wij luisteren goed naar onze gebruikers en hebben derhalve besloten aan deze verzoeken gehoor te geven. Vanaf nu kunt u kiezen voor een abonnement of voor de tot nu toe gebruikelijke pay per download. De vergoeding voor het abonnement bedraagt in 2012 EUR 210 per maand per kantoor (dit komt neer op EUR 2.520 per jaar). Vanaf 1 januari 2013 wordt de abonnementsprijs verhoogd tot EUR 250 per maand (dit komt neer op EUR 3.000 per jaar). De bedragen zijn exclusief BTW. Deze tarieven gelden onafhankelijk van het aantal gebruikers binnen een organisatie. Tariefswijzigingen worden uitdrukkelijk voorbehouden. Het is goed om te weten dat de totale download value van ons hele systeem op dit moment ruim EUR 100.000 bedraagt. Overigens is dat bedrag maar een fractie van de vervangingswaarde van het systeem.

Het gebruiksrecht (de licentie) wordt gewijzigd: u mag de gedownloade informatie gebruiken in een dossier maar ook opslaan voor verder gebruik (in andere dossiers of voor eigen know how systemen). U mag de informatie niet gebruiken voor een commercieel know how systeem. Voor de goede orde, u heeft op termijn alleen maar wat aan deze informatie als die ook wordt geupdate. En dat is nu juist waar wij zo goed in zijn, terwijl de ervaring leert dat dit corvee gemiddeld genomen nog wel eens wordt overgeslagen.

U heeft zelf ongetwijfeld veel in uw modellenbestand geïnvesteerd in de afgelopen jaren. Met de op handen zijnde wetswijzigingen (Flex-BV (kan nog steeds per 1 juli 2012) en Bestuur en Toezicht (waarschijnlijk per 1 januari 2013)), zult u weer veel tijd moeten investeren om uw modellen op orde te houden. Dit kunt u ook aan ons overlaten. Wij houden de invoering van de wetswijzigingen scherp in de gaten en hebben onze modellen volledig op orde.

Met een abonnement kunt u naar hartenlust downloaden, andere documenten bekijken ter inspiratie of ter vergelijking en is er derhalve geen enkele financiële beperking meer uw dossiers volledig door middel van onze modellen te laten behandelen. Een abonnement wordt aangegaan voor een minimale periode van 3 jaar. Als PraktijkGenerator het onderhoud van de website staakt, zonder dat er een opvolger is die deze taak overneemt, kunt u het modellenbeheersysteem tegen een alsdan nader overeen te komen prijs afnemen, zodat u daarna een nul versie heeft van de database en het systeem zelf kunt onderhouden. Hiermee garanderen wij dat u de mogelijkheid heeft om over ondernemingsrechtelijke modellen te blijven beschikken als PraktijkGenerator haar activiteiten staakt.

Bij elke verandering van een know how systeem zal een organisatie zich moeten aanpassen. PraktijkGenerator is u graag behulpzaam bij de transitie naar ons systeem. Op https://www.praktijkgenerator.nl/av2.pdf vindt u nadere informatie over het abonnement , hoe u zich kunt abonneren en welke diensten u kunt afnemen. Voor vragen kunt u bellen met 010 249 2224 (Luutzen Tamminga) of 06 46 37 8559 (Dirk de Lange).

Laat een reactie achter.

 • Ik voel mij sterker met PraktijkGenerator, het is mijn notariële partner.

  Jesse Russel van Team Notarissen in Maastricht
 • Fijn dat PraktijkGenerator in de drukke decembermaand in het notariaat zeer snel heeft gereageerd op mijn vraag per mail! Hierdoor kon de betreffende akte nog die maand passeren.

  Gijsbert van der Heiden van Notariskantoor Van der Heiden te Streefkerk
 • Je kennis op peil houden is een must als notaris. Bij PraktijkGenerator krijg ik alle know-how en PE-punten in één abonnement!

  Dorus de Hair, notaris bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs te Oisterwijk
 • Inmiddels al meerdere Master Classes van PraktijkGenerator naar tevredenheid gevolgd. Fijn ook dat de rechtsgebieden familierecht en vastgoed worden behandeld.

  Idy van Hoek, notarisklerk bij Notariskantoor Annet Wijers te Heeze
 • Op 11 oktober 2018 heb ik de master class Goederenrecht voor de Notariële Vastgoedpraktijk bijgewoond. Kordate docenten die de cursus praktisch aanvliegen en ook openstaan voor interactie met de aanwezige. Zeer goede ervaring, ik zou het iedereen aan willen bevelen.

  Pepijn Beliën, notaris van Oostland Notaris te Berkel en Rodenrijs
 • Cindy van Goethem, notaris in Hulst

  Met PraktijkGenerator ga ik met een gerust hart slapen. Ik weet dat mijn output up-to-date is. Ik voel me sterker met PraktijkGenerator, het is mijn notariële partner.
 • Het is erg fijn om met Praktijkgenerator te werken, omdat Praktijkgenerator als modellenbank buitengewoon compleet is en je erop kunt vertrouwen dat deze modellen goed en actueel zijn.
  Max Hoedeman, Van Gogh Notarissen

  Max Hoedeman, notaris bij Van Gogh Notarissen, te Rucphen
 • Bij PraktijkGenerator.nl weten ze wat service is. Ik had een Engelse vertaling gedownload en kreeg kort daarop de mededeling dat er in dat model een fout stond die inmiddels was hersteld. Kijk, dat noem ik nou service! Elk model bevat fouten, de kans dat ze er bij PraktijkGenerator in blijven staan, is echter heel klein door hun open sourcesysteem.

  Martine Dekker, notaris bij Ligthelm & Dekker Notarissen te Rotterdam
 • Onlangs was ik betrokken bij een complexe certificering van aandelen. De checklist kernpunten administratievoorwaarden en het model van de administratievoorwaarden droegen eraan bij dat ik maatwerk kon leveren en deze certificering volledig naar de wensen van de opdrachtgever kon inrichten.  

  Erik Linssen, notaris bij Fokkema Linssen Notarissen Rotterdam
 • Wat een nuttige en inspirerende Master Class volgde ik via PraktijkGenerator over de Bedrijfsopvolgingsfaciliteit. PraktijkGenerator, ook voor de familierechtspecialist een aanrader!

  Nienke van Doorn-Laurs De Adviespraktijk Familierecht
 • Dirk en Luutzen van Praktijkgenerator hebben het begrepen: het is niet alleen modellen afnemen. Zij staan open voor suggesties en vragen worden snel beantwoord. Ook bieden zij master classes aan (waar abonnees overigens vaak gratis gebruik van kunnen maken) waar je écht iets van opsteekt. Kortom: service is een werkwoord en wij zijn enthousiast!

  Karen Anne Hüpler-Hebben notaris bij Kaep Notaris Utrecht
 • Dankzij PraktijkGenerator ben ik 's-avonds vader voor mijn kinderen in plaats van iemand die zijn eigen modellen zit te maken.

  Theo de Bie, notaris bij Van Mourik & De Bie Notarissen, Schaik
 • De notaris doet er verstandig aan de gereedschappen voor zijn praktijk in te kopen. Dat geldt ook voor zijn modellen. PraktijkGenerator biedt een compleet systeem, waarmee zeer efficiënt en op kwalitatief hoog niveau kan worden gewerkt.

  Steven Perrick, advocaat en hoogleraar notarieel recht aan de UvA
 • Door Praktijkgenerator heb ik al voor vele duizenden euro's extra werk uit bestaande dossiers gehaald en kan ik ook complexe zaken gemakkelijk aan. Het systeem verdient zich in een mum van tijd terug.

  Notariaat Kremer, Oldebroek/Wezep
 • Mijn oordeel is positief. Ik zou de website en de informatie het cijfer 8 geven.

  Arie Jan van der Bijl, notaris te Zoetermeer
 • De website werkt prima. Modellen zijn goed en ook juist de "kleine" modellen (van volmachten, besluiten e.d.) zijn erg handig. Kortom, ik ben een tevreden gebruiker van de website.

  Guido van den Bos, notaris te Nijkerk
 • Ik heb in ieder geval veel plezier en profijt van de generator. Voor een klein kantoor, is het ideaal!

  Caroline Neering, notaris te Den Haag
 • Helemaal consequent zijn de initiatiefnemers achter de Praktijkgenerator echter niet. Zij laten geen mogelijkheid onbenut om op te merken dat notarissen veelal te weinig rekenen in verhouding tot het belang van hun werkzaamheden en de (tegenwoordig bijna unieke) dienstvaardigheid die zij daarbij betrachten. Nu bezondigen zij zich aan dezelfde fout. Ongevraagd gratis PE-punten voor notarissen en hun kandidaat-notarissen en notarieel medewerkers, inbegrepen in een maandelijkse fee die toch al concurrerend was...

  Jeroen Ammerlaan, Ammerlaan Legal, Goes
Overzicht aangesloten notariskantoren

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info