vrijdag 22 juni 2012

Cursus #Flex-BV, Splitsing en Aandelenoverdracht

PraktijkGenerator kan natuurlijk nooit Uw Partner Ondernemingsrecht zijn als u niets van ParktijkGenerator zou kunnen leren. PraktijkGenerator gaat u opleiden. Partners leren immers van elkaar. En u kunt nooit onze Partner Ondernemingsrecht zijn als wij niet van u kunnen leren.

Wij organiseren daarom voor u de volgende praktijkcursus:

Flex-B.V., op 6 september 2012 in Zoetermeer, op 13 september 2012 in Eindhoven en op 20 september 2012 in Zwolle.

Aandelenoverdracht: op 11 oktober 2012, in Eindhoven en op 18 oktober 2012 in Zwolle.

Juridische Splitsing: op 1 november 2012 in Zoetermeer, op 8 november 2012 in Eindhoven en op 15 november 2012 in Zwolle.

Elke cursus wordt gehouden van 16:00 tot 20:00 uur. Wij stellen actieve participatie van de deelnemers zeer op prijs, omdat dat de effectiviteit van de cursus in belangrijke mate verbetert, wederzijdse kennisoverdracht bevordert en het geheel levendiger maakt. Uit de evaluatie van onze eerdere cursus blijkt dat die aanpak zeer wordt gewaardeerd.

Met elk van de cursus kunt u 3 studiepunten van de KNB verdienen.

De cursus zijn zo opgezet dat de meest relevante theoretische en praktische aspecten van het onderwerp aan bod kunnen komen en derhalve ook de relevante checks, waardoor uw risk management verbetert. Verder staan wij stil bij enkele ethische vraagstukken en geven wij u tips om uw efficiency te vergroten. Op www.praktijkgenerator.nl onder de tab Cursus treft u het uitgebreide programma en de voorwaarden van de cursus aan.

Locaties

NH Zoetermeer, Danny Kayelaan 20 2719EH Zoetermeer.

Holiday Inn Eindhoven, Veldm. Montgomerylaan 1, 5612BA Eindhoven.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Stationsweg 7, 8011CZ Zwolle.

Programma

16:00 aanvang cursus

18:00 pauze en avondmaaltijd

18:30 vervolg cursus

19:30 vragen, open discussie, evaluatieformulieren invullen

20:00 einde

Kosten en aanmelding

Voor opgave van kosten en voor aanmelding, ga naar www.praktijkgenerator.nl, en klik op de tab Cursus. U kunt zich tot zes weken voor de cursusdatum aanmelden voor de cursus.

PraktijkGenerator B.V. is uw partner ondernemingsrecht. Ga naar de knoppen “Over ons” en “Voordelen” en stel vast dat PraktijkGenerator ook voor u grote efficiency voordelen zal opleveren, uw risk management zal verbeteren en praktijk zal genereren uit uw bestaande praktijk. Praktijkgenerator neemt u de overgang naar de Flex-BV uit handen en zorgt er voor dat u zich vele tientallen uren modellenwerk kunt besparen. U bent in een klap up to date met het komende recht.

Voor vragen kunt u bellen met Dirk de Lange, 06 4637 8559 of mailen naar dirk.de.lange@praktijkgenerator.nl

Laat een reactie achter.

 • Met veel plezier woon ik de Master Classes van PraktijkGenerator bij, omdat deze goed georganiseerd zijn en inhoudelijk heel sterk zijn. Ik kan de Master Classes bij een ieder van harte aanbevelen.

  De heer mr B.L.W.P. Versteeg, notaris bij VHN Notarissen in Den Helder
 • De Praktijkgenerator is voor mijn kantoor een zeer waardevolle database!

  Wim van Ringelesteijn van Notariskantoor Mr W. van Ringelesteijn in Alblasserdam
 • Fijn dat PraktijkGenerator nu ook toelichtingen bij huwelijksvoorwaarden aanbiedt. De toelichtingen zijn ook intelligent gemaakt en daardoor in no time klaar.

  Gijsbert van der Heiden van Notariskantoor Van der Heiden te Streefkerk
 • Ik ben zeer tevreden met het abonnement bij PraktijkGenerator. Met PraktijkGenerator heb ik 3 voor de prijs van 1: alle know-how, (intelligente) modellen en PE-punten in één abonnement. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van de expertise van de medewerkers van PraktijkGenerator en kunnen wij altijd terecht met vragen. Van belang is met name snel telefonisch advies over juridische kwesties maar ook gevraagd en ongevraagd advies over het runnen van een notariskantoor in deze tijden.
  Mevrouw mr J.P.M.L. Martens-Posthumus, notaris bij VanLier Posthumus notarissen
 • Ik ben superblij met PraktijkGenerator, hadden we veel eerder moeten doen. Een actueel modellenbestand tot je beschikking hebben scheelt een hoop tijd in plaats van alles zelf uitzoeken. Het is het geld meer dan waard!

  Mevrouw mr. F.P. Smink, notaris bij Notariskantoor Ellemers te Sneek
 • Het boekje "Boost jouw notariskantoor" is niet alleen een must voor notariskantoren maar ook voor andere professionals als advocaten en accountants. Een handleiding om jouw doelgroep en product te leren te begrijpen en voorspelbare groei te bereiken. Vraag ernaar bij PraktijkGenerator: ze zenden het jou GRATIS toe.

  Dirk-Jan Rol, eigenaar van Admare, administratiekantoor voor de juridische sector
 • Ik voel mij sterker met PraktijkGenerator, het is mijn notariële partner.

  Jesse Russel van Team Notarissen in Maastricht
 • Fijn dat PraktijkGenerator in de drukke decembermaand in het notariaat zeer snel heeft gereageerd op mijn vraag per mail! Hierdoor kon de betreffende akte nog die maand passeren.

  Gijsbert van der Heiden van Notariskantoor Van der Heiden te Streefkerk
 • Je kennis op peil houden is een must als notaris. Bij PraktijkGenerator krijg ik alle know-how en PE-punten in één abonnement!

  Dorus de Hair, notaris bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs te Oisterwijk
 • Inmiddels al meerdere Master Classes van PraktijkGenerator naar tevredenheid gevolgd. Fijn ook dat de rechtsgebieden familierecht en vastgoed worden behandeld.

  Idy van Hoek, notarisklerk bij Notariskantoor Annet Wijers te Heeze
 • Op 11 oktober 2018 heb ik de master class Goederenrecht voor de Notariële Vastgoedpraktijk bijgewoond. Kordate docenten die de cursus praktisch aanvliegen en ook openstaan voor interactie met de aanwezige. Zeer goede ervaring, ik zou het iedereen aan willen bevelen.

  Pepijn Beliën, notaris van Oostland Notaris te Berkel en Rodenrijs
 • Het is erg fijn om met Praktijkgenerator te werken, omdat Praktijkgenerator als modellenbank buitengewoon compleet is en je erop kunt vertrouwen dat deze modellen goed en actueel zijn.
  Max Hoedeman, Van Gogh Notarissen

  Max Hoedeman, notaris bij Van Gogh Notarissen, te Rucphen
 • Bij PraktijkGenerator.nl weten ze wat service is. Ik had een Engelse vertaling gedownload en kreeg kort daarop de mededeling dat er in dat model een fout stond die inmiddels was hersteld. Kijk, dat noem ik nou service! Elk model bevat fouten, de kans dat ze er bij PraktijkGenerator in blijven staan, is echter heel klein door hun open sourcesysteem.

  Martine Dekker, notaris bij Ligthelm & Dekker Notarissen te Rotterdam
 • Onlangs was ik betrokken bij een complexe certificering van aandelen. De checklist kernpunten administratievoorwaarden en het model van de administratievoorwaarden droegen eraan bij dat ik maatwerk kon leveren en deze certificering volledig naar de wensen van de opdrachtgever kon inrichten.  

  Erik Linssen, notaris bij Fokkema Linssen Notarissen Rotterdam
 • Dirk en Luutzen van Praktijkgenerator hebben het begrepen: het is niet alleen modellen afnemen. Zij staan open voor suggesties en vragen worden snel beantwoord. Ook bieden zij master classes aan (waar abonnees overigens vaak gratis gebruik van kunnen maken) waar je écht iets van opsteekt. Kortom: service is een werkwoord en wij zijn enthousiast!

  Karen Anne Hüpler-Hebben notaris bij Kaep Notaris Utrecht
 • Dankzij PraktijkGenerator ben ik 's-avonds vader voor mijn kinderen in plaats van iemand die zijn eigen modellen zit te maken.

  Theo de Bie, notaris bij Van Mourik & De Bie Notarissen, Schaik
 • De notaris doet er verstandig aan de gereedschappen voor zijn praktijk in te kopen. Dat geldt ook voor zijn modellen. PraktijkGenerator biedt een compleet systeem, waarmee zeer efficiënt en op kwalitatief hoog niveau kan worden gewerkt.

  Steven Perrick, advocaat en hoogleraar notarieel recht aan de UvA
 • Mijn oordeel is positief. Ik zou de website en de informatie het cijfer 8 geven.

  Arie Jan van der Bijl, notaris te Zoetermeer
 • Helemaal consequent zijn de initiatiefnemers achter de Praktijkgenerator echter niet. Zij laten geen mogelijkheid onbenut om op te merken dat notarissen veelal te weinig rekenen in verhouding tot het belang van hun werkzaamheden en de (tegenwoordig bijna unieke) dienstvaardigheid die zij daarbij betrachten. Nu bezondigen zij zich aan dezelfde fout. Ongevraagd gratis PE-punten voor notarissen en hun kandidaat-notarissen en notarieel medewerkers, inbegrepen in een maandelijkse fee die toch al concurrerend was...

  Jeroen Ammerlaan, Ammerlaan Legal, Goes
Overzicht aangesloten notariskantoren

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info