Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Vrijdag 22 juni 2012

Cursus #Flex-BV, Splitsing en Aandelenoverdracht

PraktijkGenerator kan natuurlijk nooit Uw Partner Ondernemingsrecht zijn als u niets van ParktijkGenerator zou kunnen leren. PraktijkGenerator gaat u opleiden. Partners leren immers van elkaar. En u kunt nooit onze Partner Ondernemingsrecht zijn als wij niet van u kunnen leren.

Wij organiseren daarom voor u de volgende praktijkcursus:

Flex-B.V., op 6 september 2012 in Zoetermeer, op 13 september 2012 in Eindhoven en op 20 september 2012 in Zwolle.

Aandelenoverdracht: op 11 oktober 2012, in Eindhoven en op 18 oktober 2012 in Zwolle.

Juridische Splitsing: op 1 november 2012 in Zoetermeer, op 8 november 2012 in Eindhoven en op 15 november 2012 in Zwolle.

Elke cursus wordt gehouden van 16:00 tot 20:00 uur. Wij stellen actieve participatie van de deelnemers zeer op prijs, omdat dat de effectiviteit van de cursus in belangrijke mate verbetert, wederzijdse kennisoverdracht bevordert en het geheel levendiger maakt. Uit de evaluatie van onze eerdere cursus blijkt dat die aanpak zeer wordt gewaardeerd.

Met elk van de cursus kunt u 3 studiepunten van de KNB verdienen.

De cursus zijn zo opgezet dat de meest relevante theoretische en praktische aspecten van het onderwerp aan bod kunnen komen en derhalve ook de relevante checks, waardoor uw risk management verbetert. Verder staan wij stil bij enkele ethische vraagstukken en geven wij u tips om uw efficiency te vergroten. Op www.praktijkgenerator.nl onder de tab Cursus treft u het uitgebreide programma en de voorwaarden van de cursus aan.

Locaties

NH Zoetermeer, Danny Kayelaan 20 2719EH Zoetermeer.

Holiday Inn Eindhoven, Veldm. Montgomerylaan 1, 5612BA Eindhoven.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Stationsweg 7, 8011CZ Zwolle.

Programma

16:00 aanvang cursus

18:00 pauze en avondmaaltijd

18:30 vervolg cursus

19:30 vragen, open discussie, evaluatieformulieren invullen

20:00 einde

Kosten en aanmelding

Voor opgave van kosten en voor aanmelding, ga naar www.praktijkgenerator.nl, en klik op de tab Cursus. U kunt zich tot zes weken voor de cursusdatum aanmelden voor de cursus.

PraktijkGenerator B.V. is uw partner ondernemingsrecht. Ga naar de knoppen “Over ons” en “Voordelen” en stel vast dat PraktijkGenerator ook voor u grote efficiency voordelen zal opleveren, uw risk management zal verbeteren en praktijk zal genereren uit uw bestaande praktijk. Praktijkgenerator neemt u de overgang naar de Flex-BV uit handen en zorgt er voor dat u zich vele tientallen uren modellenwerk kunt besparen. U bent in een klap up to date met het komende recht.

Voor vragen kunt u bellen met Dirk de Lange, 06 4637 8559 of mailen naar dirk.de.lange@praktijkgenerator.nl