Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Maandag 27 augustus 2012

Nog enkele plaatsen beschikbaar

Cursus #Flex-BV. Leer omgaan met de Flex-BV, gericht op de praktijk, waarbij ook de theorie ruim aan bod komt. Welke positie neem je in, nu de bank- en accountantsverklaringen straks niet meer nodig zijn? De wet heet “Vereenvoudiging en Flexibilisering van het BV-recht”. Het eerst is niet waar: het wordt echt niet eenvoudiger: in tegendeel zelfs, het tweede wel: er is veel meer mogelijk, maar dat vereist wel de nodige voorbereiding. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Cursus juridische splitsing. Hoe zat dat ook alweer? Er was toch iets veranderd? Verfris uw theoretische kennis en leer omgaan met de praktische uitwerking. De Wet Vereenvoudiging en Flexibilisering van het BV-recht brengt de nodige wijzigingen met zich. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Cursus aandelenoverdracht. Verfris uw theoretische kennis en zie hoeveel meer u uit een aandelenoverdracht kunt halen. De Wet Vereenvoudiging en Flexibilisering van het BV-recht brengt de nodige wijzigingen met zich: niet volgestorte aandelen zijn nu uitzonderingen, maar worden straks de regel. Hoe gaat u daar mee om? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Ga naar ons cursusaanbod op onze site www.praktijkgenerator.nl