Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Vrijdag 8 februari 2013

PraktijkGenerator Community

Als gebruiker van PraktijkGenerator bent u een early adopter. U loopt vooruit op de troepen die nog geen gebruik maken van ons digitale know how systeem en zelf het wiel proberen uit te vinden.

U kunt van uw pioniersgeest profiteren door de volgers een kans te geven zich bij onze community aan te sluiten. Wij willen onze early adopters daar graag bij inzetten en hen hier ook voor belonen.

Voor onze abonnees hebben wij daarom een interessante actie:

– Indien u een nieuwe abonnee aanbrengt, betaalt u gedurende 6 maanden slechts EUR 125,– per maand (normaal EUR 250,–) en de nieuwe abonnee ook.

– U ontvangt dus per nieuwe abonnee gedurende 6 maanden een korting van 50 procent op uw abonnementsgeld.

– Indien u verschillende nieuwe abonnees aanbrengt en dit in enige periode leidt tot een abonnementsgeld lager dan EUR 0,–, betalen wij u EUR 75,– per maand per extra abonnee gedurende die periode. Wij hanteren hierbij geen limiet.

– Elke aldus aangebrachte nieuwe abonnee betaalt gedurende 6 maanden slechts EUR 125,–.

Een mooie business opportunity voor u, voor nieuwe abonnees en voor PraktijkGenerator. (overigens geldt deze actie naast eventuele andere acties, maar dan naar evenredigheid van het tarief).

Profiteer van uw pioniersgeest en help mee PraktijkGenerator De Kwaliteitsstandaard voor het ondernemingsrecht te maken.

Mocht u vragen hebben over deze actie of een nieuwe abonnee willen aanmelden, bel ons op 06 463 78 559.

Met vriendelijke groet,

PraktijkGenerator B.V.,

Luutzen Tamminga & Dirk de Lange