woensdag 14 mei 2014

Webinar Boost Your Business

Op 4 juni 2014 geven wij onze eerste Webinar van 11:00 tot 12:00 uur. Het mooie van een Webinar is dat je er niet voor hoeft te reizen. Je opent de link die wij jou toesturen, toetst het wachtwoord in en je bent er bij.

Waarom Boost Your Business?

Wij horen vaak de vraag: hoe kan ik mijn investering in PraktijkGenerator terugverdienen. Wij horen vaak de klacht dat de cliënt niet wil betalen voor (extra) werk. Wij willen jou graag helpen om op een prettige manier meer geld met jouw beroep te verdienen. De inzichten uit de opleidingen die wij zelf hebben gevolgd en de jarenlange ervaringen die wij hebben opgedaan, zullen we met jou delen en we gaan aan de slag met de IDSPIE methode: (Instelling, Doel, Strategie, Plan, Implementatie en Evaluatie).

Jouw presentator

De Webinar wordt gegeven door Mr Dirk de Lange, oud-notaris en partner van PraktijkGenerator. Voor beknopt CV volg de link: nl.linkedin.com/in/praktijkgeneratordirkdelange/

Studiepunten

Met de Webinar kun jij 1 studiepunt van de KNB verdienen. Dat werkt echter alleen als je op tijd bent ingelogd en onafgebroken ingelogd blijft. Wij sturen de elektronische lijst met deelnemers, die onze webinarprovider genereert naar de KNB en daaruit blijkt of je de sessie hebt uitgezeten.

Inhoud

In de Webinar worden onder andere behandeld:

– de IDSPIE methode;

– het helpen van jouw cliënt (de ondernemer) bij het proces, in plaats van het passeren van de akte;

– hoe afficheer jij jezelf als specialist, in plaats van de als hinderlijk ervaren tussenschakel;

– hoe haal je veel meer omzet uit een dossier.

Kosten

Voor abonnees van PraktijkGenerator is de Webinar gratis (maximaal 3 personen per kantoor). Gebruikers van PraktijkGenerator zonder abonnement betalen EUR 49,– exclusief BTW, per persoon voor de Webinar. De Webinar staat niet open voor anderen dan aangeslotenen bij PraktijkGenerator. Jij kunt je tot 31 mei 2014 aanmelden voor de Webinar.

Aanmelding

Stuur een email naar dirk.de.lange@praktijkgenerator.nl

Wij sturen jou de inloggegevens, als we jou een plaats hebben toegewezen.

Beperkt aantal deelnemers

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden die op onze website staan, zijn op de Webinar van toepassing. Wij behouden ons het recht voor het programma te wijzigen en bij onvoldoende animo het Webinar niet door te laten gaan.

Laat een reactie achter.

 • Ik ben zeer tevreden met het abonnement bij PraktijkGenerator. Met PraktijkGenerator heb ik 3 voor de prijs van 1: alle know-how, (intelligente) modellen en PE-punten in één abonnement. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van de expertise van de medewerkers van PraktijkGenerator en kunnen wij altijd terecht met vragen. Van belang is met name snel telefonisch advies over juridische kwesties maar ook gevraagd en ongevraagd advies over het runnen van een notariskantoor in deze tijden.
  Mevrouw mr J.P.M.L. Martens-Posthumus, notaris bij VanLier Posthumus notarissen
 • Ik ben superblij met PraktijkGenerator, hadden we veel eerder moeten doen. Een actueel modellenbestand tot je beschikking hebben scheelt een hoop tijd in plaats van alles zelf uitzoeken. Het is het geld meer dan waard!

  Mevrouw mr. F.P. Smink, notaris bij Notariskantoor Ellemers te Sneek
 • Het boekje "Boost je notariskantoor" is niet alleen een must voor notariskantoren maar ook voor andere professionals als advocaten en accountants. Een handleiding om jouw doelgroep en product te leren te begrijpen en voorspelbare groei te bereiken. Vraag ernaar bij PraktijkGenerator: ze zenden het jou GRATIS toe.

  Dirk-Jan Rol, Eigenaar van Admare, administratiekantoor voor de juridische sector
 • Ik voel mij sterker met PraktijkGenerator, het is mijn notariële partner.

  Jesse Russel van Team Notarissen in Maastricht
 • Fijn dat PraktijkGenerator in de drukke decembermaand in het notariaat zeer snel heeft gereageerd op mijn vraag per mail! Hierdoor kon de betreffende akte nog die maand passeren.

  Gijsbert van der Heiden van Notariskantoor Van der Heiden te Streefkerk
 • Je kennis op peil houden is een must als notaris. Bij PraktijkGenerator krijg ik alle know-how en PE-punten in één abonnement!

  Dorus de Hair, notaris bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs te Oisterwijk
 • Inmiddels al meerdere Master Classes van PraktijkGenerator naar tevredenheid gevolgd. Fijn ook dat de rechtsgebieden familierecht en vastgoed worden behandeld.

  Idy van Hoek, notarisklerk bij Notariskantoor Annet Wijers te Heeze
 • Op 11 oktober 2018 heb ik de master class Goederenrecht voor de Notariële Vastgoedpraktijk bijgewoond. Kordate docenten die de cursus praktisch aanvliegen en ook openstaan voor interactie met de aanwezige. Zeer goede ervaring, ik zou het iedereen aan willen bevelen.

  Pepijn Beliën, notaris van Oostland Notaris te Berkel en Rodenrijs
 • Het is erg fijn om met Praktijkgenerator te werken, omdat Praktijkgenerator als modellenbank buitengewoon compleet is en je erop kunt vertrouwen dat deze modellen goed en actueel zijn.
  Max Hoedeman, Van Gogh Notarissen

  Max Hoedeman, notaris bij Van Gogh Notarissen, te Rucphen
 • Bij PraktijkGenerator.nl weten ze wat service is. Ik had een Engelse vertaling gedownload en kreeg kort daarop de mededeling dat er in dat model een fout stond die inmiddels was hersteld. Kijk, dat noem ik nou service! Elk model bevat fouten, de kans dat ze er bij PraktijkGenerator in blijven staan, is echter heel klein door hun open sourcesysteem.

  Martine Dekker, notaris bij Ligthelm & Dekker Notarissen te Rotterdam
 • Onlangs was ik betrokken bij een complexe certificering van aandelen. De checklist kernpunten administratievoorwaarden en het model van de administratievoorwaarden droegen eraan bij dat ik maatwerk kon leveren en deze certificering volledig naar de wensen van de opdrachtgever kon inrichten.  

  Erik Linssen, notaris bij Fokkema Linssen Notarissen Rotterdam
 • Wat een nuttige en inspirerende Master Class volgde ik via PraktijkGenerator over de Bedrijfsopvolgingsfaciliteit. PraktijkGenerator, ook voor de familierechtspecialist een aanrader!

  Nienke van Doorn-Laurs De Adviespraktijk Familierecht
 • Dirk en Luutzen van Praktijkgenerator hebben het begrepen: het is niet alleen modellen afnemen. Zij staan open voor suggesties en vragen worden snel beantwoord. Ook bieden zij master classes aan (waar abonnees overigens vaak gratis gebruik van kunnen maken) waar je écht iets van opsteekt. Kortom: service is een werkwoord en wij zijn enthousiast!

  Karen Anne Hüpler-Hebben notaris bij Kaep Notaris Utrecht
 • Dankzij PraktijkGenerator ben ik 's-avonds vader voor mijn kinderen in plaats van iemand die zijn eigen modellen zit te maken.

  Theo de Bie, notaris bij Van Mourik & De Bie Notarissen, Schaik
 • De notaris doet er verstandig aan de gereedschappen voor zijn praktijk in te kopen. Dat geldt ook voor zijn modellen. PraktijkGenerator biedt een compleet systeem, waarmee zeer efficiënt en op kwalitatief hoog niveau kan worden gewerkt.

  Steven Perrick, advocaat en hoogleraar notarieel recht aan de UvA
 • Mijn oordeel is positief. Ik zou de website en de informatie het cijfer 8 geven.

  Arie Jan van der Bijl, notaris te Zoetermeer
 • Helemaal consequent zijn de initiatiefnemers achter de Praktijkgenerator echter niet. Zij laten geen mogelijkheid onbenut om op te merken dat notarissen veelal te weinig rekenen in verhouding tot het belang van hun werkzaamheden en de (tegenwoordig bijna unieke) dienstvaardigheid die zij daarbij betrachten. Nu bezondigen zij zich aan dezelfde fout. Ongevraagd gratis PE-punten voor notarissen en hun kandidaat-notarissen en notarieel medewerkers, inbegrepen in een maandelijkse fee die toch al concurrerend was...

  Jeroen Ammerlaan, Ammerlaan Legal, Goes
Overzicht aangesloten notariskantoren

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info