Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Vrijdag 10 oktober 2014

PraktijkGenerator Community 2015

Als gebruiker van PraktijkGenerator ben jij een early adopter. Jij loopt vooruit op de troepen die nog geen gebruik maken van ons digitale know how systeem en zelf het wiel proberen uit te vinden. Jij loopt vooruit op de collega’s die hun praktijk geen boost geven door meer omzet uit bestaande zaken te halen met PraktijkGenerator. Jij kunt van jouw pioniersgeest profiteren door de anderen een kans te geven zich bij onze community aan te sluiten. Wij willen jou als een van onze early adopters daar graag bij inzetten en jou hier ook voor belonen.

Voor onze abonnees hebben wij daarom een interessante actie:

– Als jij een nieuwe abonnee aanbrengt, ontvangt je per nieuwe abonnee gedurende 6 maanden een korting van 50 procent op jouw abonnementsgeld en de nieuwe abonnee ook.

– Als jij verschillende nieuwe abonnees aanbrengt en dit in enige periode leidt tot een abonnementsgeld lager dan EUR 0,–, betalen wij jou EUR 75,– per maand per extra abonnee gedurende die periode. Wij hanteren hierbij geen limiet.

– Elke aldus aangebrachte nieuwe abonnee krijgt gedurende 6 maanden een korting van 50 procent op zijn abonnementsgeld.

Een mooie business opportunity voor jou, voor nieuwe abonnees en voor PraktijkGenerator. (Overigens geldt deze actie naast eventuele andere acties, maar dan naar evenredigheid van het tarief.

Profiteer van jouw pioniersgeest en help mee PraktijkGenerator De Kwaliteitsstandaard voor het ondernemingsrecht te maken.

Mocht jij vragen hebben over deze actie of een nieuwe abonnee willen aanmelden, bel ons op 06 463 78 559 of stuur een e-mail naar dirk.de.lange@praktijkgenerator.nl

Met vriendelijke groet,

PraktijkGenerator B.V.,

Luutzen Tamminga en Dirk de Lange