Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Dinsdag 24 november 2015

PraktijkGenerator Community 2016 (1)

vierkante wielen zelf wiel uitvinden

Als abonnee van PraktijkGenerator ben jij een early adopter. Jij loopt op de troepen vooruit die nog geen gebruik maken van ons digitale know how systeem en zelf het wiel proberen uit te vinden. Jij loopt vooruit op de collega’s die hun praktijk geen boost geven door veel meer omzet uit bestaande zaken te halen met PraktijkGenerator. Jij kunt van jouw pioniersgeest profiteren door de anderen een kans te geven zich bij onze community aan te sluiten. Wij willen jou als early adopter daar graag bij inzetten en jou hier ook voor belonen.

Voor jou als abonnee hebben wij daarom een interessante actie:

– Als jij een nieuwe abonnee aanbrengt, ontvang je per nieuwe abonnee gedurende 6 maanden een korting van 50 procent op jouw abonnementsgeld en de nieuwe abonnee ook. Als jij een tweede nieuwe abonnee aanbrengt, betaal jij gedurende die periode helemaal niets.

– Als jij in enige periode overlappend drie of meer abonnees hebt aangebracht, betalen wij jou EUR 75,– per maand per extra abonnee boven de eerste twee abonnees, gedurende die overlappende periode. Wij hanteren hierbij geen limiet.

– Elke aldus aangebrachte nieuwe abonnee krijgt gedurende 6 maanden een korting van 50 procent op zijn abonnementsgeld.

Een mooie business opportunity voor jou, voor nieuwe abonnees en voor PraktijkGenerator. (Overigens geldt deze actie naast eventuele andere acties, maar dan naar evenredigheid van het tarief.

Profiteer van jouw pioniersgeest en help mee PraktijkGenerator De Kwaliteitsstandaard voor het ondernemingsrecht te maken.

Mocht jij vragen hebben over deze actie of een nieuwe abonnee willen aanmelden, bel ons op 06 463 78 559 of stuur een e-mail naar dirk.de.lange@praktijkgenerator.nl

Met vriendelijke groet,

PraktijkGenerator B.V.,

Luutzen Tamminga en Dirk de Lange