Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Dinsdag 24 november 2015

PraktijkGenerator Community 2016 (2)

vierkante wielen zelf wiel uitvinden

Ben jij klaar met het uitvinden van het wiel? Wil jij ook profiteren van PraktijkGenerator’s intakeoptimalisatie en veel meer omzet per dossier realiseren door jouw cliënten te belehren? Geloof jij ook dat de controlled open source van PraktijkGenerator slimmer is dan het individu? Ben jij ook kwijt of je de laatste wetswijzigingen wel in al jouw modellen hebt verwerkt?

Ga dan op zoek naar notarissen die al een abonnement hebben bij PraktijkGenerator en vraag hen of zij met jou een community willen sluiten.

Heb jij een kantoor gevonden dat al abonnee is en met jou een community wil sluiten? Dat is niet zo moeilijk, er zijn er inmiddels enige honderden.

Als jij abonnee wordt, ontvang je gedurende 6 maanden een korting van 50 procent op jouw abonnementsgeld en het kantoor waarmee jij de community hebt gesloten ook.

Als jij vervolgens abonnee bent geworden, kun jij ook profiteren van de community actie voor abonnees. Volg de link  https://www.praktijkgenerator.nl/2015/11/praktijkgenerator-community-2016-1/

Een mooie business opportunity voor jou, voor bestaande abonnees en voor PraktijkGenerator. (Overigens geldt deze actie naast eventuele andere acties, maar dan naar evenredigheid van het tarief).

Profiteer van jouw pioniersgeest en help mee PraktijkGenerator De Kwaliteitsstandaard voor het ondernemingsrecht te maken.

Mocht jij vragen hebben over deze actie of een nieuwe abonnee willen aanmelden, bel ons op 06 463 78 559 of stuur een e-mail naar dirk.de.lange@praktijkgenerator.nl

Met vriendelijke groet,

PraktijkGenerator B.V.,

Luutzen Tamminga en Dirk de Lange