Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Zondag 9 oktober 2016

Nieuwe RadioCampagne. Hulp gevraagd!

We maken een nieuwe radiocommercial. Eentje die ondernemers naar de notaris stuurt voor iets positiefs, iets ondernemingsrechtelijks, maar die wel gelinkt is aan ons modellensysteem. Bijvoorbeeld begin maart over de geruisloze inbreng van een onderneming, of begin april over een splitsing of fusie.

Heb jij een beter idee?

Stop er iets in wat op een bepaald moment HOT is, bijvoorbeeld in verband met een belastingbesparing of met een wijziging in de wetgeving. Of als iets tijdelijk HOT is, zoals de inbreng van een onderneming op basis van de cijfer per 31 december 2015. Of als je een idee hebt hoe de notaris zijn cliënten beter kan helpen.

Heb je een goed idee, maar wil je niet dat anderen zien dat het jouw idee is, stuur dan een e-mail naar dirk.de.lange@praktijkgenerator.nl

Foto (c): Joe Haupt