dinsdag 19 april 2022

De PraktijkGeneratorNotaris verdient minimaal € 50.000 per jaar extra…

 

Hoe dan? Bekijk de VIDEO en reken daarna maar na.

PraktijkGenerator brengt:

1. Intakeoptimalisatie:

Wij leveren een systeem waarmee je de kansen dat je meer omzet uit een dossier haalt vele procenten laat toenemen. Stel dat jouw kantoor in totaal 500 dossiers per jaar behandelt en dat in 5% van die dossiers een upsell (betaald extra werk, bijvoorbeeld testamenten en samenlevingscontract bij transport en hypotheek) plaatsvindt van € 1.000. Als je een systeem invoert waarbij je het niet meer aan de medewerkers overlaat of ze op zoek gaan naar extra werk, maar dat gewoon verplicht stelt, zul je zien dat er sprake zal zijn van een stijging van minimaal 5% aan upsell. Dat komt neer op: 0,05 x 500 x € 1.000 = € 25.000 per jaar. Hoe dan? Door intakeoptimalisatie. Het is makkelijker dan je denkt, je hoeft het alleen maar in te voeren.

2. GRATIS alle PE-punten voor jou en al jouw mensen:

Stel er werken 3 KNBPE-plichtige mensen in jouw kantoor. Eén PE-punt kost gemiddeld € 100. Dan hebben we het over 3 x 20 x € 100 =  €6.000 per jaar aan besparing aan PE-opleiding. Alle PE-punten zijn immers GRATIS bij ons advanced abonnement. SOMN-punten en EPN-punten laat ik buiten beschouwing, die kunnen echter ook via ons worden gehaald. Klik HIER voor ons programma.

3. Besparing op modellencorvee:

Stel dat je 8 uur per maand aan modellen zou willen/moeten werken. Wij weten (als géén ander) dat dit bij lange na niet genoeg is. Alleen de implementatie van de Wet bestuur en toezicht kostte al meer dan 40 uur. Wij weten ook dat veel notarissen er überhaupt niet aan toekomen. Elke complexe(re) zaak leidt dan tot een zoektocht naar een bruikbaar voorbeeld. En dat kost onevenredig veel tijd, immers je moet niet up to date teksten eerst updaten, voordat je ze gebruikt. Of je moet bij oude dossiers of collega’s langs om een voorbeeld te vinden. Stel dat je wel je modellen bijhoudt, dan zou het gaan om minimaal 100 uur per jaar en als jouw uurtarief € 250 is, dan bespaar je € 25.000 omdat wij jou dat werk uit handen nemen en je die tijd aan zaken kunt gaan besteden die wel geld opbrengen.

Tesla Model 3

Het niet hebben van PraktijkGenerator, dat kost een eenmanskantoor al snel € 56.000 per jaar, voor de beelddenkers: een Tesla Model 3.

Wat mag dat kosten?

Wat mag een systeem kosten dat minimaal € 50.000 per jaar oplevert/bespaart? Rule of thumb: net iets minder dan het opbrengt.

En wat kost het normaal?

Een advanced abonnement op ons systeem kost, uitgaande van 1 notaris € 6.960 ex BTW per jaar (prijspeil 2023) en € 1.692 per jaar voor elke extra notaris. Dat komt neer op € 580 per maand en € 141 per maand voor elke extra notaris.

PraktijkGenerator, je kunt vandaag nog beginnen.

Elke dag dat je langer wacht, kost jou geld. Bel met 026 379 19 12 voor het aanmeldformulier.

 

Laat een reactie achter.

 • Wij zijn erg blij en voelen ons zeker met PG als partner!

  Dorus de Hair, notaris bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs te Oisterwijk
 • Praktijkgenerator levert een belangrijke bijdrage aan onze praktijk. Het brede aanbod aan  modellen, het gebruiksgemak en de snelle respons op vragen leveren een aanzienlijke tijdsbesparing op. Als kers op de taart de mogelijkheid om via de on demand webinars de jaarlijks verplichte PE punten te halen. Alles-in- één abonnement. Ideaal!

  Sebastiaan van Dugteren van Notariskantoor Timmers in Lisse
 • De toegevoegde waarde van PraktijkGenerator is evident. Niet alleen door de complete modellenbank, maar net zo goed door de expertise en servicegerichtheid van de medewerkers.

  mr Bob Wiering, jurist bij Legal Loyalty
 • Met veel plezier woon ik de Master Classes van PraktijkGenerator bij, omdat deze goed georganiseerd zijn en inhoudelijk heel sterk zijn. Ik kan de Master Classes bij een ieder van harte aanbevelen.

  De heer mr B.L.W.P. Versteeg, notaris bij VHN Notarissen in Den Helder
 • De Praktijkgenerator is voor mijn kantoor een zeer waardevolle database!

  Wim van Ringelesteijn van Notariskantoor Mr W. van Ringelesteijn in Alblasserdam
 • Fijn dat PraktijkGenerator nu ook toelichtingen bij huwelijksvoorwaarden aanbiedt. De toelichtingen zijn ook intelligent gemaakt en daardoor in no time klaar.

  Gijsbert van der Heiden van Notariskantoor Van der Heiden te Streefkerk
 • Ik ben zeer tevreden met het abonnement bij PraktijkGenerator. Met PraktijkGenerator heb ik 3 voor de prijs van 1: alle know-how, (intelligente) modellen en PE-punten in één abonnement. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van de expertise van de medewerkers van PraktijkGenerator en kunnen wij altijd terecht met vragen. Van belang is met name snel telefonisch advies over juridische kwesties maar ook gevraagd en ongevraagd advies over het runnen van een notariskantoor in deze tijden.
  Mevrouw mr J.P.M.L. Martens-Posthumus, notaris bij VanLier Posthumus notarissen
 • Ik ben superblij met PraktijkGenerator, hadden we veel eerder moeten doen. Een actueel modellenbestand tot je beschikking hebben scheelt een hoop tijd in plaats van alles zelf uitzoeken. Het is het geld meer dan waard!

  Mevrouw mr. F.P. Smink, notaris bij Notariskantoor Ellemers te Sneek
 • Het boekje "Boost jouw notariskantoor" is niet alleen een must voor notariskantoren maar ook voor andere professionals als advocaten en accountants. Een handleiding om jouw doelgroep en product te leren te begrijpen en voorspelbare groei te bereiken. Vraag ernaar bij PraktijkGenerator: ze zenden het jou GRATIS toe.

  Dirk-Jan Rol, eigenaar van Admare, administratiekantoor voor de juridische sector
 • Ik voel mij sterker met PraktijkGenerator, het is mijn notariële partner.

  Jesse Russel van Team Notarissen in Maastricht
 • Fijn dat PraktijkGenerator in de drukke decembermaand in het notariaat zeer snel heeft gereageerd op mijn vraag per mail! Hierdoor kon de betreffende akte nog die maand passeren.

  Gijsbert van der Heiden van Notariskantoor Van der Heiden te Streefkerk
 • Inmiddels al meerdere Master Classes van PraktijkGenerator naar tevredenheid gevolgd. Fijn ook dat de rechtsgebieden familierecht en vastgoed worden behandeld.

  Idy van Hoek, notarisklerk bij Notariskantoor Annet Wijers te Heeze
 • Op 11 oktober 2018 heb ik de master class Goederenrecht voor de Notariële Vastgoedpraktijk bijgewoond. Kordate docenten die de cursus praktisch aanvliegen en ook openstaan voor interactie met de aanwezige. Zeer goede ervaring, ik zou het iedereen aan willen bevelen.

  Pepijn Beliën, notaris van Oostland Notaris te Berkel en Rodenrijs
 • Het is erg fijn om met Praktijkgenerator te werken, omdat Praktijkgenerator als modellenbank buitengewoon compleet is en je erop kunt vertrouwen dat deze modellen goed en actueel zijn.
  Max Hoedeman, Van Gogh Notarissen

  Max Hoedeman, notaris bij Van Gogh Notarissen, te Rucphen
 • Bij PraktijkGenerator.nl weten ze wat service is. Ik had een Engelse vertaling gedownload en kreeg kort daarop de mededeling dat er in dat model een fout stond die inmiddels was hersteld. Kijk, dat noem ik nou service! Elk model bevat fouten, de kans dat ze er bij PraktijkGenerator in blijven staan, is echter heel klein door hun open sourcesysteem.

  Martine Dekker, notaris bij Ligthelm & Dekker Notarissen te Rotterdam
 • Onlangs was ik betrokken bij een complexe certificering van aandelen. De checklist kernpunten administratievoorwaarden en het model van de administratievoorwaarden droegen eraan bij dat ik maatwerk kon leveren en deze certificering volledig naar de wensen van de opdrachtgever kon inrichten.  

  Erik Linssen, notaris bij Fokkema Linssen Notarissen Rotterdam
 • Dirk en Luutzen van Praktijkgenerator hebben het begrepen: het is niet alleen modellen afnemen. Zij staan open voor suggesties en vragen worden snel beantwoord. Ook bieden zij master classes aan (waar abonnees overigens vaak gratis gebruik van kunnen maken) waar je écht iets van opsteekt. Kortom: service is een werkwoord en wij zijn enthousiast!

  Karen Anne Hüpler-Hebben notaris bij Kaep Notaris Utrecht
 • Dankzij PraktijkGenerator ben ik 's-avonds vader voor mijn kinderen in plaats van iemand die zijn eigen modellen zit te maken.

  Theo de Bie, notaris bij Van Mourik & De Bie Notarissen, Schaik
 • De notaris doet er verstandig aan de gereedschappen voor zijn praktijk in te kopen. Dat geldt ook voor zijn modellen. PraktijkGenerator biedt een compleet systeem, waarmee zeer efficiënt en op kwalitatief hoog niveau kan worden gewerkt.

  Steven Perrick, advocaat en hoogleraar notarieel recht aan de UvA
 • Mijn oordeel is positief. Ik zou de website en de informatie het cijfer 8 geven.

  Arie Jan van der Bijl, notaris te Zoetermeer
 • Helemaal consequent zijn de initiatiefnemers achter de Praktijkgenerator echter niet. Zij laten geen mogelijkheid onbenut om op te merken dat notarissen veelal te weinig rekenen in verhouding tot het belang van hun werkzaamheden en de (tegenwoordig bijna unieke) dienstvaardigheid die zij daarbij betrachten. Nu bezondigen zij zich aan dezelfde fout. Ongevraagd gratis PE-punten voor notarissen en hun kandidaat-notarissen en notarieel medewerkers, inbegrepen in een maandelijkse fee die toch al concurrerend was...

  Jeroen Ammerlaan, Ammerlaan Legal, Goes
Overzicht aangesloten notariskantoren

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info