Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Vrijdag 31 maart 2023

3 Ethiekpunten voor het einde van 2023

Op 8 maart jongstleden besloot het KNB-bestuur dat alle KNB-leden in 2023 3 PE-punten moeten halen op het gebied van ethiek en fraudepreventie (Ethiekpunten). En dat in elk volgend tijdvak van twee jaar er steeds 6 Ethiekpunten moeten worden gehaald.

Dat is voor velen (KNB-leden, maar ook de PE-opleidingsinstituten) een uitdaging.

Maar niet voor onze PG Advanced abonnees: in ons PGTV ondemandprogramma is de Master Class Tuchtrecht: nieuwe ontwikkelingen van prof. dr. mr A.H.N. (Fons) Stollenwerck opgenomen, die uit zes delen van elk één PE-punt bestaat. De punten uit deze Master Class zijn Ethiekpunten.

Als jouw kantoor een PG Advanced abonnement heeft bij PraktijkGenerator, kunnen jij en al jouw collega’s heel makkelijk – en zonder extra kosten – aan deze verplichting voldoen. Even je Ethiekpunten pakken, waar en wanneer jij dat wilt. Klik HIER voor het opleidingsprogramma. Deze Master Class blijft tot en met 31 december 2023 beschikbaar.