Op donderdag 14 november 2024 verzorgen wij bij Van der Valk Hotel, Prins Bernhardstraat 75 in Vianen, van 10:00 tot 13:00 uur de Master Class Digitale nalatenschap, docent mr L.A.G.M. (Lucienne) van der Geld en van 14:00 tot 17:00 uur de Master Class Negatieve nalatenschap, docent mr P.G. (Petra) Knoppers.

Omschrijving en aanmelding

Klik HIER om naar de Academy-pagina met het overzicht van onze aankomende Master Classes op onze website te gaan, klik op de betreffende knop ‘Info & inschrijven’.

Fysieke Master Class

Wil jij (één van) de Master Class(es) bijwonen op locatie in Vianen, klik dan op ‘Inschrijven voor fysieke Master Class’ en meld je aan.

Als je niet werkt bij een kantoor dat PG Advanced abonnee is, ontvang je na verloop van tijd een factuur van € 579 excl. BTW voor de gehele dag.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 15 oktober 2024, tenzij de zaal eerder is volgeboekt.

Master Class via livestream

Wil je (één van) de Master Class(es) via livestream volgen (alleen mogelijk voor onze Advanced abonnees), klik dan op de knop ‘Inschrijven voor livestream’ en stuur ons via de link office@praktijkgenerator.nl een mail om je aan te melden. Je ontvangt dan van ons een bevestiging met nadere uitleg over het volgen van de Master Class(es) via livestream.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 12 november 2024.

Kort voor de dag van de Master Class(es) sturen wij alle deelnemers nog een e-mail met details over de Master Class(es).

Gratis 2 managementpunten

Je kunt ter kennismaking met ons opleidingsprogramma 2 managementpunten behalen met de Master Class Boost je Notaris Business! van Richard van Kraij. Dat is GRATIS, klik HIER voor inschrijving.

Gratis 4 KNB-punten

Wil je weten hoe je met onze INTELLIGENTE modellen kunt werken en 3 KNB-punten behalen? Bekijk dan onze Master Class Snel en Efficiënt werken met PraktijkGenerator van Dirk de Lange en Luutzen Tamminga. Dat is GRATIS, klik HIER en klik op de knop ‘Bekijk’ bij de Master Class. Scroll dan naar beneden naar de drie webinardelen.

Wil je meer te weten komen over ons initiatief tot oprichting van Botaris, onze AI-gestuurde chatbot die jou slimmer en efficiënter kan laten werken? Bekijk dan de Innovatiewebinar Revolutioneer uw notarispraktijk van Vincent Hoogers en Dirk de Lange en behaal 1 KNB-punt.

Even een puntje pakken waar, wanneer, met wie jij dat wilt!

Hoe? Dat kan met onze 24/7/365 PGTV on demand opleiding. Exclusief beschikbaar voor PG Advanced abonnees. Veel makkelijker dan je zou denken!

Klik HIER voor het totale aanbod aan opleiding, live en on demand.

Smaakt dit naar meer?

Wil jij ook jouw PE-punten op deze manier behalen? Dat kan GRATIS met een PG Advanced abonnement op ons modellensysteem. Ook al jouw kantoorgenoten kunnen dan geheel gratis alle PE-punten halen. Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom bij onze Master Classes in Vianen die je sinds dit jaar ook via livestream kunt volgen.

Even een puntje pakken waar (in de trein, auto, in bad of gewoon op de bank), wanneer (24/7/365 beschikbaar) en met wie jij dat wilt.

Zegt het voort

Ken jij collega’s voor wie dit ook interessant is? Stuur deze mail dan alsjeblieft door.