PraktijkGenerator viert dit jaar haar 10-jarig bestaan!

Daarom trakteren wij jou op 2 KNB managementpunten! GRATIS! Voor alle notarissen, kandidaat-notarissen, toegevoegd notarissen en klerken. On demand. Kijk wanneer, waar en met wie jij dat wilt.

Wij hebben Richard van Kray (bekende spreker en best selling auteur van management boeken) gevraagd om voor jou op onze verjaardag een zeer waardevolle Master Class te verzorgen. Zijn Master Class gaat over hoe je echt van betekenis kunt zijn met jouw notariskantoor, voor nu en in de toekomst. Hij helpt je om echt aan je kantoor in plaats van in je kantoor te werken. En dat op een hele leuke en verfrissende manier.

Dus: Ga jij jouw toekomst zelf bepalen, of onderga je lijdzaam de extreme werkdruk? Ben jij afhankelijk van de vraag of ze jouw offertes accepteren, of wil je zelf jouw cliënten kiezen? Worstel je je van passeerafspraak naar passeerafspraak en weet je na een lange dag echt niet meer wie je allemaal hebt gesproken?

Kijk naar: Boost je Notaris Business met Richard van Kray.

Vul je gegevens in en bekijk het webinar helemaal, van begin tot het einde. Wij vragen een PE-punt per onderdeel voor jou aan.

Deel 1      Deel 2

 

Bevalt het on demand behalen van Coronaproof P.E. punten jou goed? Bekijk HIER ons complete on demandprogramma.

Wil jij ook eens praten over de vraag hoe wij ook jou kunnen helpen om minimaal € 25.000 per jaar extra te verdienen/besparen, bel dan met 026 379 19 12.

Eveline laat jou dan geheel vrijblijvend bellen door een van onze consultants praktijkontwikkeling.

Geloof je er gewoon niet in? Neem dan contact op met een van de notariskantoren die zijn vermeld in de lijst met aangesloten kantoren. Die lijst vind je HIER op onze website

Wil je op de hoogte blijven van ons opleidingsprogramma, onze praktijktips en modellenupdates? Schrijf je dan HIER in op onze nieuwsbrief!

 

 

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info