Heb jij donderdag 11 april 2024 de Master Class Splitsing in appartementsrechten voor het notariaat van mr P.D. (Pieter) Schut en mr H.J.G. (Hubert) Braakhuis niet kunnen bijwonen?

PGTV on demand

De Master Class is nu online beschikbaar via PGTV on demand. Daarmee zijn in totaal 5 PE-punten te behalen! Klik HIER om naar de PGTV on demand pagina te gaan en scroll naar beneden voor de Master Class van Pieter Schut en Hubert Braakhuis.

Gratis 2 managementpunten

Je kunt 2 managementpunten behalen met de Master Class Boost je Notaris Business! van Richard van Kraij. Dat is GRATIS, klik HIER voor inschrijving.

Gratis 3 KNB-punten

Wil je weten hoe je met onze INTELLIGENTE modellen kunt werken en 3 KNB-punten behalen, bekijk dan onze Master Class Snel en Efficiënt werken met PraktijkGenerator van Dirk de Lange en Luutzen Tamminga. Dat is GRATIS, klik HIER en klik op het deel dat je wilt bekijken.

Even een puntje pakken waar, wanneer, met wie jij dat wilt!

Hoe? Dat kan met onze 24/7/365 PGTV on demand opleiding. Exclusief beschikbaar voor PG Advanced abonnees. Veel makkelijker dan je zou denken!

Klik HIER voor het totale aanbod aan opleiding, live en on demand.

Smaakt dit naar meer?

Wil jij ook PE-punten op deze manier behalen, dan kan dat GRATIS met een PG Advanced abonnement op ons modellensysteem. Ook al jouw kantoorgenoten kunnen dan geheel gratis alle PE-punten halen. Natuurlijk zijn jullie dan ook van harte welkom bij onze Master Classes in Vianen.

Even een puntje pakken waar (in de trein, auto, in bad, of gewoon op de bank), wanneer (24/7/365 beschikbaar) en met wie jij dat wilt.

Zegt het voort

Ken jij collega’s voor wie dit ook interessant is? Stuur de link naar deze pagina dan alsjeblieft door.