MasterClasses

NIEUW:

Wij houden alweer 5 jaar minimaal 2 Master Classes per jaar. Wij krijgen daar hele goede beoordelingen voor. Dit jaar hebben we ons programma uitgebreid, met Master Classes nieuwe stijl:

6 x een blok van 6 P.E. punten. Wij hebben bijna alle docenten gerekruteerd en de punten zijn aangevraagd.

De Master Classes van 15 juni, Bestuur en Toezicht (Günther Rensen) en Integriteit en Toezicht (Marijke Kaptein en Peter van Ingen) waren een groot succes.

De inschrijving voor de Master Class van 21 september 2017, bestaande uit twee afzonderlijke gedeelten:

Het ochtenddeel, Aandeelhoudersovereenkomsten en ontbinding en vereffening, wordt gegeven door mr. J.A.M. (Jeroen) ten Berg. Jeroen is oud-notaris (Nauta Dutilh en Loyens & Loeff), thans adviseur bij VDB Notarissen, opleider, verbonden aan Grotius, CPO, SRA, SSR en auteur van vele wetenschappelijke publicaties;

en

Het middagdeel, Grensoverschrijdende fusie en omzetting, wordt gegeven door prof. mr. W.J.M. (Wino) van Veen. Wino is hoogleraar vennootschaps- en rechtspersonenrecht aan de VU en is Senior Counsel, Corporate, bij Baker & McKenzie en auteur van vele wetenschappelijke publicaties,

is nu geopend.

Binnenkort zetten we de volgende master class klaar voor inschrijving!

Alle Punten Gratis

Stel je eens voor dat jouw fee earners in twee of maximaal drie sessies al hun punten die ze niet via de ringvergadering of KNB congres kunnen verzamelen, geheel GRATIS kunnen halen. Hoe mooi zou dat zijn? Bij het advanced abonnement op ons modellensysteem is dat vanaf nu mogelijk. Jij en al jouw P.E.-plichtige medewerkers krijgen namelijk maximaal 36 P.E. punten per persoon per jaar gratis. Wij vragen zowel KNB P.E. punten aan als van de Stichting Opleiding Medewerkers Notariaat (SOMN).

De onderwerpen van de Master Classes zullen in beginsel het gehele notariële spectrum beslaan: Ondernemingsrecht, Vastgoedrecht, Familierecht en Belastingrecht.

Reserveer alvast de volgende data in jouw agenda:

 • 24 oktober 2017, Overdrachtsbelasting en BTW voor de Vastgoedpraktijk: Prof. dr. R.N.G. van der Paardt (René)
 • 21 november 2017,
  • Aandeelhoudersovereenkomsten en niet-uitvoerend bestuurder: mr. N. Kreileman (Nadia) en
  • 403 en groepsregime en Flex-BV en oude statuten: mr. E.A. van Dooren (Etzel)
 • 12 april 2018, under construction
 • 24 mei 2018, under construction
 • 21 juni 2018, under construction
 • 13 september 2018, under construction
 • 11 oktober 2018, under construction
 • 22 november 2018, under construction

Alle Master Classes worden gegeven van 10:00 – 17:30 uur in het Van der Valk Hotel in Vianen, Prins Bernhardstraat 75. Je bent vanaf 9:30 uur welkom voor een kop koffie of thee. Tussen de middag is er een uitgebreid lunchbuffet met warme en koude gerechten.

Zodra de andere docenten en de andere onderwerpen bekend zijn, laten wij dat weten. Inschrijving voor de volgende Master Class wordt steeds ruim zes weken voor de sessie mogelijk gemaakt.

Houd onze mails de komende periode in de gaten voor meer informatie.

Wil jij op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf je dan in op ons Journaal, dan ontvang je vanzelf de aankondiging van de volgende Master Class.

 

 

 

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info