Modellen voor Vastgoed en Familievermogensrecht

zo-werkt-het-lg

Achtergrond en nadere informatie:

Wij horen steeds vaker: waarom hebben jullie alleen maar ondernemingsrecht? Waarom geen vastgoed en familierecht? Nu wij meer dan vijf jaar bestaan en niet meer zijn weg te denken uit het notariaat, is de tijd rijp voor uitbreiding van ons aanbod met Vastgoed- en Familierecht.

Wij zoeken de allerbeste notarissen die een of meer modellen willen adopteren. Adopteren betekent modellen schrijven en onderhouden naar aanleiding van nieuwe inzichten/jurisprudentie/wetgeving/tuchtrecht/best practice/ etc.

Ons systeem stelt notarissen in staat om hun praktijk optimaal te kunnen voeren. Ons systeem stelt de notaris centraal in zijn praktijkuitoefening en stelt hem op zijn beurt in staat zijn cliënt centraal te stellen.

Ons systeem draait op onze auteurs en op Crowd Sourcing. De feed back uit het veld op onze  modellen, die wij direct in de modellen verwerken, maakt dat wij het allerbeste systeem hebben. Wij maken gebruik van het collectieve notariële bewustzijn.

Ook jouw modellen zullen input uit het veld aantrekken. Op de deze input zul je binnen een redelijke termijn moeten reageren en zo nodig deze input, eveneens binnen een redelijke termijn, moeten verwerken.

Jouw modellen zullen moeten worden opgenomen in het format van PraktijkGenerator (modulair systeem) zodat ze als de modellen intelligent gemaakt gaan worden, via ons document management systeem beheersbaar zijn. Dat vraagt in het begin misschien een iets andere aanpak van jou, maar het went snel en komt ook de snelheid van het onderhoud ten goede.

Wij vermelden jouw naam in het model en op onze website als een van de partners van PraktijkGenerator. Zo draagt dat bij aan de uitbouw van jouw expert positie. Je wordt automatisch opgenomen in de PG auteurscommunity. Jaarlijks organiseren wij een evenement voor onze auteurs.

Bij voorkeur gaan wij in zee met auteurs die een hele stam of bloedgroep modellen/documenten willen adopteren. Adoptie van een beperkte groep of enkel document is natuurlijk ook mogelijk.

De inschrijving sluit op 1 september 2015. Medio september treden wij in overleg met de gegadigden. In oktober willen we de nieuwe modellen integreren in ons systeem. Op 1 november willen we de nieuwe pakketten gaan aanbieden.

Ben jij specialist op een van bovenstaande rechtsgebieden? Ben jij aantoonbaar expert of autoriteit op het betreffende vakgebied? Wil jij actief meewerken aan De Kwaliteitsstandaard voor het Notariaat? Bel met, mail of schrijf naar Dirk de Lange, 06 46378559, dirk.de.lange@praktijkgenerator.nl

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info