Heb jij afgelopen donderdag 16 mei 2024 de Master Class Digitaal oprichten BV en actualiteiten ondernemingsrecht van mr J. (Jeroen) van der Weele niet kunnen bijwonen?

PGTV on demand

De Master Class is nu online beschikbaar via PGTV on demand. Daarmee zijn in totaal 5 PE-punten te behalen! Klik HIER om naar de PGTV on demand pagina te gaan en scroll naar beneden voor de Master Class van Jeroen van der Weele.

Gratis 2 managementpunten

Je kunt ter kennismaking met ons opleidingsprogramma 2 managementpunten behalen met de Master Class Boost je Notaris Business! van Richard van Kraij. Dat is GRATIS, klik HIER voor inschrijving.

Gratis 4 KNB-punten

Wil je weten hoe je met onze INTELLIGENTE modellen kunt werken en 3 KNB-punten behalen? Bekijk dan onze Master Class Snel en Efficiënt werken met PraktijkGenerator van Dirk de Lange en Luutzen Tamminga. Dat is GRATIS, klik HIER voor de drie webinardelen.

Wil je meer te weten komen over ons initiatief tot oprichting van Botaris, onze AI-gestuurde chatbot die jou slimmer en efficiënter kan laten werken? Bekijk dan de Innovatiewebinar Revolutioneer uw notarispraktijk van Vincent Hoogers en Dirk de Lange en behaal 1 KNB-punt.

Even een puntje pakken waar, wanneer, met wie jij dat wilt!

Hoe? Dat kan met onze 24/7/365 PGTV on demand opleiding. Exclusief beschikbaar voor PG Advanced abonnees. Veel makkelijker dan je zou denken!

Klik HIER voor het totale aanbod aan opleiding, live en on demand.

Smaakt dit naar meer?

Wil jij ook PE-punten op deze manier behalen, dan kan dat GRATIS met een PG Advanced abonnement op ons modellensysteem. Ook al jouw kantoorgenoten kunnen dan geheel gratis alle PE-punten halen. Natuurlijk zijn jullie dan ook van harte welkom bij onze Master Classes in Vianen.

Even een puntje pakken waar (in de trein, auto, in bad, of gewoon op de bank), wanneer (24/7/365 beschikbaar) en met wie jij dat wilt.

Zegt het voort

Ken jij collega’s voor wie dit ook interessant is? Stuur deze mail dan alsjeblieft door.