Voorkom Flex-BV Bloopers

Het begint bij je eigen Instelling: stel je Cliënt centraal. Alles draait om hem, hij betaalt immers jouw factuur. Als je dat doet, wil je hem zo goed mogelijk helpen en je werk zo goed mogelijk doen. En als je je werk goed doet, voorkom je claims uit Flex-BV Bloopers.

Dat hoef je echt niet helemaal zelf te doen. PraktijkGenerator heeft een systeem ontwikkeld dat jou daarbij helpt. Dat systeem noemen wij Intakeoptimalisatie. Het helpt jou om de intake te optimaliseren, op het vlak van het voorkomen van fouten en op het vlak van extra omzet. Het is het meest simpele systeem dat je je kunt voorstellen: onze Checklists.

Als je in een relaxte omgeving een Checklist zou moeten maken, kom je op ongeveer 70% van de punten die wij in de checklist hebben opgenomen. Zit je in een bespreking, dan kom je door de dynamiek van het gesprek vaak niet tot meer dan 30%. Zonder hulpmiddel kom je dus nooit op 100%.

Gebruik dus altijd een checklist. Daarmee vergroot je jouw omzet drastisch doordat het ook items behandelt die niet direct aan de opdracht verbonden zijn (breder spectrum). Bijvoorbeeld het opstellen van leningsovereenkomsten bij de oprichting van een BV. En je kwijt je van jouw belehrungspflicht en herwint jouw positie van trusted advisor.  Incasseren door te Belehren. Wij noemen dit intakeoptimalisatie.

Een Checklist is pre print van een besprekingsverslag, je hoeft alleen maar te strepen en aantekening van de bijzonderheden te maken. In de checklist hebben wij alle items opgenomen die wij ooit zijn tegengekomen in zaken waarvoor de checklist is geschreven.

Bewaar de ingevulde checklist (of sla een scan op in jouw systeem), dan je kunt later aan de (tucht)rechtsprekende instanties laten zien wat je hebt besproken.

Natuurlijk bespreek je geen dingen waarvan je zeker weet dat die niet van toepassing zijn: stemrechtloze aandelen in een 100% concernvennootschap (SPE) oid. Of de vraag of de OR heeft geadviseerd als de bakkerszaak van om de hoek met 3 personeelsleden bij jou komt.

Om een checklist te bekijken, klik hier.

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info