Redacteur/manager OR

Redacteur/manager voor ons portfolio ondernemingsrecht

 

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het produceren, updaten en bijhouden van modellen voor het notariële ondernemingsrecht (waaronder ook het stichtingen-, verenigingen- en personenvennootschapsrecht), de werving en aansturing van onze auteurs, voor het in ons systeem inbrengen van de content, het intelligent maken van de content, het reageren op opmerkingen en vragen van onze abonnees over de modellen ondernemingsrecht, het op peil houden van jouw kennis op jouw rechtsgebied en het signaleren van nieuwe ontwikkelingen in jouw rechtsgebied. Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Onderdeel van de werkzaamheden is een opleidingsprogramma om ons systeem, onze systematiek en onze waarden te leren.

 

Profiel

Je hebt meer dan 10 jaar gewerkt als (kandidaat-)notaris in jouw vakgebied op een notariskantoor en zoekt vrijheid en een nieuwe uitdaging. Je bent uiterst nauwkeurig en kunt systematisch denken. Je houdt van details en complexe vraagstukken en ziet verbanden tussen de aspecten van de praktijk en de inhoud van onze modellen. Je ziet raakvlakken en dwarsverbanden met andere rechtsgebieden. Je voorziet dat wijziging van één model vele andere modellen kan raken en olievlekwerking heeft op andere modellen, ook die voor de andere notariële rechtsgebieden.

 

Algemeen

Je werkt vanuit huis/eigen kantoor en neemt deel aan onze maandelijkse kantoordag in Rotterdam.

Het betreft een vacature in dienstverband.

Je hebt grote vrijheid in het indelen van jouw werkdag.

En natuurlijk heel belangrijk: je werkt in een leuk en enthousiast team en je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in zeer brede zin.

 

Waarom PG

Neem contact op als je een uitblinker bent en je jezelf herkent in bovenstaand profiel en je je kunt vinden in onze waarden:

Behulpzaam, maar niet opdringerig

Wijs, maar niet eigenwijs

Scherp, maar niet snedig

Oprecht, maar niet te recht

Humor, maar geen clown

Je zegt toe dat wat je kunt waarmaken

Je behandelt anderen zoals je zelf behandeld wilt worden

Je gelooft in onze ‘controlled open source gedachte’

Je hebt de intentie om notarissen succesvol te laten zijn

 

Sollicitatie

Interesse?

Bel met Eveline Nieukoop (026 379 19 12) voor meer informatie.

De sollicitatieprocedure is heel informeel, dus geen gedoe met handgeschreven sollicitatiebrieven en C.V.’s van 6 kantjes.

De sollicitatieronde is open.

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info