Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Vrijdag 30 maart 2012

#FlexBV per 1 juli 2012?

Is het notariaat klaar om de verwachte invoering van de flexibilisering van het BV-recht (de invoering van de #flexibele BV) op 1 juli 2012 op te vangen? Vele dienstverleners buiten het notariaat bieden zich reeds nu al aan. De flexibilisering van het BV-recht is de uitgelezen kans om uw notariële expertise te laten gelden. Voor vragen over de flexibilisering moeten de cliënten naar de notaris, niet naar andere adviseurs. Zorg dat dat dan ook gebeurt! Zijn uw modellen al op orde? Heeft u al nagedacht op welke ondernemingsrechtelijke acties de FlexBv invloed heeft? Gaat ieder kantoor zelf het wiel uitvinden en vele tientallen uren investeren in dit omvangrijke project? Gelukkig is er www.praktijkgenerator.nl Het is onze business om up to date te blijven en voordat de wijzigingen effectief worden, alle relevante modellen aan te passen. Voor u is modellenwerk corvee, voor ons is het een dossier en naar dossiers gaat nu eenmaal meer aandacht uit.