Over Praktijkgenerator

 • De modellen van PraktijkGenerator worden geschreven en onderhouden door:

  Mr L.F. (Luutzen) Tamminga

  oud-notaris, met meer dan 35 jaar ervaring in het (internationale) ondernemingsrecht.

  010-2492224

  luutzen.tamminga@praktijkgenerator.nl

  Mr D.R. (Dirk) de Lange

  oud-notaris, met meer dan 25 jaar ervaring in het (internationale) ondernemingsrecht, (co)auteur van verschillende wetenschappelijke artikelen over het ondernemingsrecht.

  06-46378559

  dirk.de.lange@praktijkgenerator.nl

  Mr J.D.M. (José) de Rooij

  oud-notaris, met meer dan 30 jaar ervaring in de notariële (vastgoed)praktijk, met als specialisaties projectontwikkeling, bedrijfsmatig en landelijk vastgoed en landgoederen.

  Mr M.I.W.E. (Madeleine) Hillen

  Via Het Notarieel Bureau beantwoordt Madeleine vragen over erfrecht en huwelijksvermogensrecht, personen- en familierecht, beslag en faillissement, tenuitvoerlegging van vonnissen en de Wet op het notarisambt. Van origine is Madeleine kandidaat-notaris, was jaren gerechtsauditeur van de Hoge Raad, rechter-plaatsvervanger en medewerker van het Notarieel Juridisch Bureau van de KNB.

  Ons sales team wordt aangestuurd door:

  Mr J.J. (Jan-Jaap) Groeneveld

  oud-advocaat, coach, mediator, oud-relatiemanager notariaat bij Sdu.

  06 11 214 195

  janjaap.groeneveld@praktijkgenerator.nl

  Drs S. (Sabine) Jochems

  bedrijfskundige, met meer dan 15 jaar ervaring in (internationale) marketing, communicatie, sales & efficiency processen.

 • PraktijkGenerator is de Modellenbank voor het Notariaat.

  Onze visie:

  Welvaart en welzijn zorgen voor geluk. Ordening zorgt voor welvaart en welzijn. Notarissen zorgen voor ordening. Wij zorgen voor notarissen.

  Onze missie:

  Wij bewerken en bundelen knowhow en delen dat via het Internet.  Wij geven notarissen het online gereedschap waarmee zij veel meer omzet uit hun dossiers kunnen halen, dossiers veel efficiënter kunnen behandelen, een enorme tijdsbesparing realiseren op hun modellenbeheer, kosten/claims effectief kunnen vermijden en hun positie van trusted advisor kunnen herwinnen.

Mail of bel

06 46 37 8559 of 06 52 36 1249

voor meer info