Academy

Het coronavirus in 2022

Het coronavirus zal in 2022 mogelijk ook nog invloed hebben op de uitvoering van onze Master Classes.

  • Bij een algeheel verbod op het houden van evenementen zijn wij genoodzaakt fysieke Master Classes te cancelen (zie voor de actuele status deze pagina).
  • Een gecancelde Master Class zal, met akkoord van de betreffende docent, worden opgenomen zonder deelnemers en zo spoedig mogelijk on demand op onze website (PGTV on demand) worden aangeboden. Hierover zullen de personen die zich hebben ingeschreven voor een Master Class per mail worden bericht.
  • Bij restricties van het aantal toegestane personen in één ruimte hanteren wij als eerste uitgangspunt van toelating van deelnemers de chronologische volgorde van inschrijving.

Als door verkoudheidsverschijnselen of besmetting met het coronavirus van personen benodigd voor het opnemen van de Master Class of door invoering van een lock down er niet meer gereisd mag worden, zullen bovenbedoelde opnames ook komen te vervallen.

PraktijkGenerator zal het verloop van het coronavirus en de daarmee verband houdende mogelijke aanpassingen van de door de overheid opgelegde maatregelen in de gaten houden en haar beleid daarop aanpassen.

PraktijkGenerator heeft verschillende opleidingsprogramma’s

PraktijkGenerator organiseert al vele jaren Master Classes. De Master Classes beslaan diverse notariële onderwerpen. Bij de Master Classes is inbegrepen een uitgebreid lunchbuffet, koffie, thee en frisdrank.

Accreditatie

KNB, SOMN en EPN hebben PraktijkGenerator geaccrediteerd om PE-punten toe te kennen. Wij vragen alleen EPN-punten aan als de Master Class door EPN is goedgekeurd.

Kosten

Onze Master Classes zijn GRATIS toegankelijk voor alle (kandidaat-)notarissen en alle medewerkers van kantoren met het PG Advanced abonnement. De PE-punten zijn voor hen ook GRATIS.

Als je niet werkt bij een kantoor dat een PG Advanced abonnement heeft op ons modellensysteem (downloaden alle Nederlands- en Engelstalige modellen en gratis toegang tot onze Master Classes op locatie en on demand, met gratis PE-punten), kun je dat met onmiddellijke ingang veranderen, stuur een e-mail naar Luutzen Tamminga, dan helpen wij jou verder!

Anderen betalen EUR 679 exclusief BTW, per persoon voor het bijwonen van een Master Class en EUR 339,50 exclusief BTW, voor een ochtend of middag Master Class (PE-punten zijn daarin inbegrepen).

No-show kosten

Indien je je hebt ingeschreven voor een Master Class maar bent verhinderd, hanteren wij het onderstaande voor wat betreft no-showkosten:

  • Afmelding meer dan vier weken voor aanvang van de Master Class: EUR 0,–.
  • Afmelding binnen vier weken tot een week voor aanvang van de Master Class: EUR 50,– exclusief BTW.
  • Afmelding binnen een week voor aanvang van de Master Class of bij no-show: EUR 75,– exclusief BTW.

Wij moeten de docent en het hotel betalen en die kosten zijn wij hoe dan ook verschuldigd. Dat vinden we geen enkel probleem, als je maar komt. Je mag altijd een vervanger naar voren schuiven, mits je dat van te voren per e-mail aan Eveline Nieukoop doorgeeft. Als de vervanger daadwerkelijk deelneemt, ben je geen no-showkosten verschuldigd.

Locatie

De Master Classes worden gehouden in het Van der Valk Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75 in Vianen. Parkeren is gratis.

Programma

09:30 uur           Inloop, ontvangst met koffie en thee

10:00 uur           Aanvang deel I

11:30 uur           Koffie/thee pauze

11:45 uur           Aanvang deel II

13:15 uur           Lunchpauze

14:15 uur           Aanvang deel III

15:45 uur           Koffie/thee pauze

16:00 uur           Aanvang deel IV

17:30 uur           Einde Master Class, evaluatieformulieren invullen

Afsluiting met borrel

 

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van ons opleidingsprogramma schrijf je dan in op onze Nieuwsbrief.

Zorg er ook voor dat jouw kantoorgenoten op de hoogte blijven en vraag hen zich ook in te schrijven voor de Nieuwsbrief.

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info