Academy

MASTER CLASSES 2024: SAVE THE DATE

  • 11 april 2024: KNB-nr 29582 /VG/ Master Class Splitsing in appartementsrechten voor het notariaat, docenten mr P.D. (Pieter) Schut en mr H.J.G. (Hubert) Braakhuis
  • 16 mei 2024: KNB-nr 29492 /OR/ Master Class Digitaal oprichten B.V. en actualiteiten ondernemingsrecht, docent mr. J. (Jeroen) van der Weele
  • 13 juni 2024: nadere informatie volgt z.s.m.
  • 12 september 2024: nadere informatie volgt z.s.m.
  • 10 oktober 2024: nadere informatie volgt z.s.m.
  • 14 november 2024: nadere informatie volgt z.s.m.

 

PraktijkGenerator heeft verschillende opleidingsprogramma’s

PraktijkGenerator organiseert al vele jaren Master Classes. De Master Classes beslaan diverse notariële onderwerpen. Bij de Master Classes is inbegrepen een uitgebreid lunchbuffet, koffie, thee en frisdrank.

Accreditatie

KNB, SOMN en EPN hebben PraktijkGenerator geaccrediteerd om PE-punten toe te kennen. Wij vragen alleen EPN-punten aan als de Master Class door EPN is goedgekeurd.

Locatie

De Master Classes worden gehouden in het Van der Valk Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75 in Vianen. Parkeren is gratis.

WIJZIGING PROGRAMMA Master Classes met ingang van 2023

Naar aanleiding van frequente vraag om kortere lesuren van onze deelnemers, hanteren wij vanaf 2023 onderstaand programma.

09:30 uur                            Inloop, ontvangst met koffie en thee

10:00 uur                            Aanvang deel I

11:15 uur                            Koffie/thee pauze

11:45 uur                            Aanvang deel II

13:00 uur                            Lunchpauze

14:00 uur                            Aanvang deel III

15:15 uur                            Koffie/thee pauze

15:45 uur                            Aanvang deel IV

17:00 uur                            Einde master class, evaluatieformulieren invullen en borrel

Kosten

Onze Master Classes zijn GRATIS toegankelijk voor alle (kandidaat-)notarissen en alle medewerkers van kantoren met het PG Advanced abonnement. De PE-punten zijn voor hen ook GRATIS.

Als je niet werkt bij een kantoor dat een PG Advanced abonnement heeft op ons modellensysteem (downloaden alle Nederlands- en Engelstalige modellen en gratis toegang tot onze Master Classes op locatie en on demand, met gratis PE-punten), kun je dat met onmiddellijke ingang veranderen, stuur een e-mail naar Luutzen Tamminga, dan helpen wij jou verder!

Anderen betalen EUR 679 exclusief BTW, per persoon voor het bijwonen van een Master Class en EUR 339,50 exclusief BTW, voor een ochtend of middag Master Class (PE-punten zijn daarin inbegrepen).

No-show kosten

Indien je je hebt ingeschreven voor een Master Class maar bent verhinderd, hanteren wij het onderstaande voor wat betreft no-show kosten:

  • Afmelding meer dan vier weken voor aanvang van de Master Class: EUR 0,–.
  • Afmelding binnen vier weken tot een week voor aanvang van de Master Class: EUR 50,– exclusief BTW.
  • Afmelding binnen een week voor aanvang van de Master Class of bij no-show: EUR 75,– exclusief BTW.

Wij moeten de docent en het hotel betalen en die kosten zijn wij hoe dan ook verschuldigd. Dat vinden we geen enkel probleem, als je maar komt.

Afmeldingen dienen per e-mail aan Eveline Nieukoop te worden doorgegeven. Je mag altijd een vervanger naar voren schuiven, mits je dat van te voren per e-mail doorgeeft. Als de vervanger daadwerkelijk deelneemt, ben je geen no-show kosten verschuldigd.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van ons opleidingsprogramma schrijf je dan in op onze Nieuwsbrief.

Zorg er ook voor dat jouw kantoorgenoten op de hoogte blijven en vraag hen zich ook in te schrijven voor de Nieuwsbrief.

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info