De Praktijkgenerator Academy

 • PraktijkGenerator heeft verschillende opleidingsprogramma’s

  PraktijkGenerator is geaccrediteerd om KNB-p.e. punten SOMN-p.e.punten toe te kennen.

  Praktijk generator organiseert al vele jaren Master Classes. In 2017 hebben wij besloten om zes Master Classes van elk zes studiepunten (KNB en SOMN) te organiseren.

  De Master Classes beslaan de diverse notariële onderwerpen. De toegang is GRATIS voor alle medewerkers van kantoren die een advanced abonnement op ons knowhow systemen hebben. Anderen betalen EUR 679 per persoon.

  De Master Classes worden gehouden in het Van der Valk Hotel Vianen,  Prins Bernhardstraat 75 in Vianen. Parkeren is gratis.

  Bij de Master Class is inbegrepen een uitgebreid lunchbuffet, koffie, thee en frisdrank.

  Inschrijving Geopend

  De inschrijving voor de eerste Master Class van 2018 is nu geopend:

  12 april 2018:

  Master Class Overdrachtsbelasting en BTW voor de vastgoedpraktijk (Herhaling van de Master Class van 24 oktober 2017). 

  Docent: Prof. dr. R.N.G (René) van der Paardt, hoogleraar verbruiksbelastingen aan de Erasmusuniversiteit en belastingadviseur bij AKD en daarvoor bij Loyens & Loeff. René publiceert wetenschappelijke artikelen en is redacteur bij het WPNR en Bouwrecht.

  Voor nadere informatie, scroll verder naar onderen.

  Klik hieronder op Inschrijving

  Je kunt zich nu alleen inschrijven voor de Master Class van 12 april 2018. Andere Master Classes staan op dit moment niet voor inschrijving open.

  Master Classes in 2018

  In 2018 reserveerden wij de volgende data:

  • 12 april 2018 Overdrachtsbelasting en BTW voor de vastgoedpraktijk
  • 24 mei 2018
  • 21 juni 2018
  • 13 september 2018
  • 11 oktober 2018
  • 22 november 2018.

  Op dit moment zijn wij de docenten aan het benaderen om de andere Master Classes invulling te geven.

  Wil jij op de hoogte blijven van ons opleidingsprogramma schrijf je dan in op ons Journaal.

   


  Master Class Overdrachtsbelasting en BTW voor de vastgoedpraktijk

  Master Class Overdrachtsbelasting en BTW voor de vastgoedpraktijk (Herhaling van de Master Class van 24 oktober 2017)

  Op 12 april 2018 organiseren wij in Vianen bij Van der Valk Hotel, Prins Bernhardstraat 75 in  Vianen, van 10:00 tot 17:30 uur de Master Class Overdrachtsbelasting en BTW voor de vastgoedpraktijk. Je bent welkom vanaf 9:30 uur voor koffie en thee. Wij stellen actieve participatie van de deelnemers zeer op prijs, omdat dat de effectiviteit van de Master Class in belangrijke mate verbetert, de kennisoverdracht bevordert en het geheel levendiger maakt. Dit is een herhaling van de Master Class van 24 oktober 2017.

  Docent

  De Master Class wordt gegeven door Prof. dr. R.N.G (René) van der Paardt, hoogleraar verbruiksbelastingen aan de Erasmusuniversiteit en belastingadviseur bij AKD en daarvoor bij Loyens & Loeff. René publiceert wetenschappelijke artikelen en is redacteur bij het WPNR en Bouwrecht.

  Studiepunten

  Met de Master Class kun je 6 studiepunten van de KNB of 6 studiepunten van SOMN (Stichting Opleiding Medewerkers Notariaat) verdienen.

  Kosten

  Voor alle mensen die werken bij een kantoor dat Advanced abonnee van PraktijkGenerator is, is de Master Class GRATIS. De enige beperking is de capaciteit van de zaal. Het maakt dus niet uit met hoeveel kantoorgenoten je komt. Anderen betalen EUR 679,– exclusief BTW, per persoon. De prijs is inclusief uitgebreid lunchbuffet, frisdranken, koffie en thee. Dit laatste geldt natuurlijk ook voor onze advanced abonnees. Parkeren is gratis.

  Aanmelding

  Klik op INSCHRIJVING en meld je aan. Je ontvangt een bevestiging dat we jouw aanmelding hebben ontvangen. Als je niet werkt bij een kantoor dat Advanced abonnee is, ontvang je na verloop van tijd een factuur per e-mail. Na betaling ontvang je een toegangsbewijs per e-mail. Kort voor de dag van de Master Class sturen wij nog een email met details over de Master Class. Aanmelden kan tot 12 maart 2018, tenzij de zaal eerder is volgeboekt.

  Beperkt aantal deelnemers

  Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in, toewijzing geschiedt in de volgorde van binnenkomst.

  Ik ben geen advanced abonnee.

  Als je niet werkt bij een kantoor dat een advanced abonnement heeft op ons modellensysteem (Downloaden Nederlands en Engels en toegang tot onze Master Classes), kun je dat met onmiddellijke ingang veranderen. Heeft jouw kantoor een PG OR abonnement (het voormalige Compleet abonnement) (Downloaden Nederlandstalige modellen) op ons systeem, dan kun je met onmiddellijke ingang upgraden. Bel met 010 249 22 24 of 06 46 378559 dan helpen wij je verder.

  INSCHRIJVEN
  gratis voor Advanced abonnees
 • Wil jij een opleiding op jouw kantoor verzorgen?

  Wil jij een opleiding op jouw kantoor verzorgen, neem dan contact met ons op om de contouren en de voorwaarden te bespreken. Ook hiermee zijn p.e.-punten te verdienen.

Ontvang het gratis model van de maand!

Schrijf je dan even in voor onze updates en ons nieuws:

INSCHRIJVEN!

Mail of bel 010-2492224 voor meer info