De Praktijkgenerator Academy

 • De Master Classes van 2020 zijn volledig volgeboekt. Door de Coronamaatregelen kunnen we maar een beperkt aantal deelnemers toelaten. Je kunt een volledige Master Class via ons on demand PGTV programma volgen, waar, wanneer en met wie jij dat wilt.

  Onze Master Classes in 2021

  De data voor onze Master Classes in 2021 zijn bekend. Reserveer deze alvast in je agenda!

  • Donderdag 8 april 2021.
  • Donderdag 20 mei 2021.
  • Donderdag 17 juni 2021.
  • Donderdag 16 september 2021.
  • Donderdag 14 oktober 2021.
  • Donderdag 11 november 2021.

  Maatregel omtrent Coronavirus

  Door de invloed van het Coronavirus en het daarmee verband houdende verbod op het houden van evenementen zijn wij mogelijk genoodzaakt fysieke Master Classes te cancelen (zie voor de actuele status deze pagina).

  De gecancelde Master Classes zullen, met akkoord van de betreffende docent, worden opgenomen zonder deelnemers en zo spoedig mogelijk on demand op onze website worden aangeboden. Hierover zullen de personen die zich hebben ingeschreven voor een Master Class per mail worden bericht.

  Als door verkoudheidsverschijnselen of besmetting met het Coronavirus van personen benodigd voor het opnemen van de Master Class of door invoering van een lock down er niet meer gereisd mag worden, zal de opname ook komen te vervallen.

  PraktijkGenerator zal het verloop van het Coronavirus en de daarmee verband houdende mogelijke aanpassingen van de door de overheid opgelegde maatregelen in de gaten houden en haar beleid daarop aanpassen.

  Onze Master Classes 2020

  • Donderdag 16 april 2020 – Master class Actualiteiten OB en BTW voor de Vastgoedpraktijk, docent prof.dr. R.N.G. (René) van der Paardt. Nu on demand beschikbaar.
  • Donderdag 14 mei 2020 – Master Class Schenk- en erfbelasting: de Successiewet 1956, docent mr P. (Peter) Blokland. Nu on demand beschikbaar.
  • Donderdag 18 juni 2020  – Master Class Koop Onroerende Zaken, docent mr J.J. (Jaap) Dammingh. Nu on demand beschikbaar.
  • Donderdag 17 september 2020 – OCHTEND – Master Class Bestuur & Toezicht Stichtingen en Vereniging, docente mr M.J. (Marleen) van Uchelen-Schipper. Gesloten voor inschrijving.
  • Donderdag 17 september 2020 – MIDDAG – Master Class De weg naar een efficiëntere uitvoering van de Wwft, docent mr R-J.P. (Robbert-Jan) Lugard. Gesloten voor inschrijving.
  • Donderdag 8 oktober 2020 – Master Class Fusies en overnames; het juridische reilen en zeilen ervan, alsmede praktische tips, docent mr K. (Kris) Brouwer. Gesloten voor inschrijving.
  • Donderdag 5 november 2020 GECANCELD – Master Class: Boost je Notaris Business! Onze speciale 2020 LUSTRUM-editie Master, spreker Richard van Kray, één van de meest gevraagde inspirerende sprekers van 2018 én de bestselling auteur van managementboeken.  Zo spoedig mogelijk on demand beschikbaar.
  • Donderdag 12 november 2020 – Master Class Tweetrapsmaking testamenten, docent mr R.E. (Ronald) Brinkman. Gesloten voor inschrijving.

  PraktijkGenerator heeft verschillende opleidingsprogramma’s

  PraktijkGenerator organiseert al vele jaren Master Classes. De Master Classes beslaan diverse notariële onderwerpen. Bij de Master Class is inbegrepen een uitgebreide lunchbuffet, koffie, thee en frisdrank.

  Accreditatie

  PraktijkGenerator is door KNB, SOMN en, indien van toepassing EPN, geaccrediteerd om PE-punten toe te kennen.

  Kosten

  De toegang is GRATIS voor alle medewerkers van kantoren die een PG Advanced abonnement op ons know-how systeem hebben.

  Anderen betalen EUR 679 exclusief BTW, per persoon.

  No Show Vergoeding

  Wanneer je meer dan vier weken voor aanvang van de Master Class aan ons laat weten dat je verhinderd bent de Master Class bij te wonen brengen wij jou geen no show vergoeding in rekening.

  Wanneer je je verhindering aan ons kenbaar maakt binnen de periode van vier weken tot een week voor aanvang van de Master Class brengen wij jou een no show vergoeding ter grootte van EUR 50 exclusief omzetbelasting in rekening.

  Wanneer je binnen een week voor aanvang van de Master Class annuleert of bij no-show brengen wij jou een no show vergoeding ter grootte van EUR 75 exclusief omzetbelasting in rekening.

  Wij moeten de docent betalen en het hotel en die kosten zijn wij hoe dan ook verschuldigd. Dat vinden we geen enkel probleem, als je maar komt opdagen! Je mag altijd een vervanger naar voren schuiven, mits je dat per e-mail aan ons doorgeeft. Als er een vervanger daadwerkelijk deelneemt, ben je geen no show vergoeding verschuldigd.

  Locatie

  De Master Classes worden gehouden in het Van der Valk Hotel Vianen,  Prins Bernhardstraat 75 in Vianen. Parkeren is gratis.

  Programma

  09:30 uur           Inloop, ontvangst met koffie en thee

  10:00 uur           Aanvang deel I

  11:30 uur           Koffie/thee pauze

  11:45 uur           Aanvang deel II

  13:15 uur           Lunchpauze

  14:15 uur           Aanvang deel III

  15:45 uur           Koffie/thee pauze

  16:00 uur           Aanvang deel IV

  17:30 uur           Einde master class, evaluatieformulieren invullen

   

  Blijf op de hoogte!

  Wil jij op de hoogte blijven van ons opleidingsprogramma schrijf je dan in op ons Journaal.

 • Wil jij een opleiding op jouw kantoor verzorgen?

  Wil jij een opleiding op jouw kantoor verzorgen, neem dan contact met ons op om de contouren en de voorwaarden te bespreken. Ook hiermee zijn PE-punten te verdienen!

 • PGTV on demand: de nieuwe vorm van Permanente Educatie ONLINE

  Weet je dat je jouw PE-punten ook online kunt verdienen, zonder gedoe, zonder file! Meer tijd voor je klanten en privé: kijken wanneer je wilt.

  Volg onze Master Classes on-demand, waar, wanneer en hoe jij dat wilt. Gewoon 1 PE-punt per uur, per keer. Registreren, kijken, bevestigen, klaar. Probeer het eens!!

  Voor de aanvraag van een PE-punt is het alleen belangrijk dat elk deel (duur rond de 65 minuten) van een Master Class on-demand in zijn geheel wordt bekeken. De KNB stelt als harde eis minimaal 1 uur les van een docent en dat is wat wij bieden. Maar dan online: gemakkelijk! Ons programma registreert de gekeken tijd in minuten en na afloop bevestig je het einde van elk deel in de pop-up. Dat is alles. Let wel op een goede Wifi-verbinding – of beter nog: een bedrade internet verbinding.

  Als je deze adviezen gebruikt gaat het goed:

  • Test de verbinding als je op kantoor of thuis kijkt: heb je goed beeld en geluid? Dan gaat het goed. Als het eerste deel goed gaat, gaan ze allemaal goed. Test de verbinding elke keer als je op een andere locatie kijkt.
  • Volg elk deel bij voorkeur op een laptop of computer, maar een iPAD en smartphone werken ook: maar alleen met een goede Wifi-verbinding.
  • Bekijk elk deel bij voorkeur in één keer van begin tot het eind. Je kunt gerust een keer pauzeren maar doe dat niet te vaak. Aan het einde komt er een pop-up: vul die direct in en bevestig het einde.
  • Als je de pop-up vergat in te vullen kun je dat op het eindscherm aangeven. Daar kun je ook het de HAND-OUT in de vorm van een interactief iPDF downloaden; dan heb je alle sheets en alle inschrijf-linkjes gemakkelijk bij elkaar.

  Wij vinden het leuk als we van je horen wat je er van vond en hoe het eventueel beter kan. Dus stuur ons een reactie na afloop!

  Kosten

  Voor alle medewerkers van kantoren die een PG Advanced abonnement op ons know-how systeem hebben, is de deelname aan de Master Class on demand GRATIS.

  Anderen betalen EUR 97,50 ex BTW per PE-punt (we vragen voor hen pas punten aan nadat de factuur is voldaan).

  PGTV, zorgeloze P.E.

   

  Master Class Snel en Efficiënt werken met PraktijkGenerator d.d. 18 april 2019, docenten mr D.R. (Dirk) de Lange en mr L.F. (Luutzen) Tamminga

  De Master Class on demand is opgeknipt in 3 afzonderlijke delen van elk 1 uur. Je hoeft ze niet allemaal te volgen! Per deel kun je steeds 1 PE-punt verdienen.

  Schrijf jezelf in voor:

  Deel 1 Deel 2 Deel 3

  Volg elk deel van begin tot het einde.

  Wil jij weten hoe je de video als naslagwerk kunt gebruiken, klik dan HIER voor de link naar de iPDF. Je kunt dan naar een bepaald onderwerp scrollen en als je dan op het afspeelicoontje klikt, krijg je te zien en te horen wat daarover is gezegd.

   

  Master Class Actualiteiten Relatievermogensrecht en Erfrecht; civiel en fiscaal d.d. 10 oktober 2019, docent prof. mr. dr. W. (Wouter) Burgerhart

  On demand beschikbaar tot en met 9 oktober 2020

  De Master Class on demand is opgeknipt in 5 afzonderlijke delen van elk 1 uur. Je hoeft ze niet allemaal te volgen! Per deel kun je steeds 1 PE-punt verdienen.
  Schrijf jezelf in voor:

  Deel 1 Deel 2 Deel 3 Deel 4 Deel 5

  Volg elk deel van begin tot het einde.

  Wil jij weten hoe je de video als naslagwerk kunt gebruiken, klik dan HIER voor de link naar de iPDF. Je kunt dan naar een bepaald onderwerp scrollen en als je dan op het afspeelicoontje klikt, krijg je te zien en te horen wat daarover is gezegd.

   

  Master Class Actualiteiten Ondernemingsrecht d.d. 14 november 2019, docent ochtend mr. J.A.M. (Jeroen) ten Berg, docent middag mr. R.A. (Rogier) Wolf

  On demand beschikbaar tot en met 13 november 2020

  De Master Class on demand is opgeknipt in 5 afzonderlijke delen van elk 1 uur. Je hoeft ze niet allemaal te volgen! Per deel kun je steeds 1 PE-punt verdienen.
  Schrijf jezelf in voor:

  Deel 1 Deel 2 Deel 3 Deel 4 Deel 5

  Volg elk deel van begin tot het einde.

  Wil jij weten hoe je de video als naslagwerk kunt gebruiken, klik dan HIER voor de link naar de iPDF. Je kunt dan naar een bepaald onderwerp scrollen en als je dan op het afspeelicoontje klikt, krijg je te zien en te horen wat daarover is gezegd.

   

  Master Class Actualiteiten OB en BTW voor de Vastgoedpraktijk d.d. 16 april 2020, docent prof. dr. R.N.G. (René) van der Paardt

  On demand beschikbaar tot en met 16 april 2021

  De Master Class on demand is opgeknipt in 4 afzonderlijke delen van elk 1 uur. Je hoeft ze niet allemaal te volgen! Per deel kun je steeds 1 PE-punt verdienen.
  Schrijf jezelf in voor:

  Deel 1 Deel 2 Deel 3 Deel 4

  Volg elk deel van begin tot het einde.

  Wil jij weten hoe je de video als naslagwerk kunt gebruiken, klik dan HIER voor de link naar de iPDF. Je kunt dan naar een bepaald onderwerp scrollen en als je dan op het afspeelicoontje klikt, krijg je te zien en te horen wat daarover is gezegd.

   

  Master Class Schenk- en erfbelasting: de Successiewet 1956 d.d. 14 mei 2020, docent mr P. (Peter) Blokland

  On demand beschikbaar tot en met 13 mei 2021

  De Master Class on demand is opgeknipt in 6 afzonderlijke delen van elk 1 uur. Je hoeft ze niet allemaal te volgen! Per deel kun je steeds 1 PE-punt verdienen.
  Schrijf jezelf in voor:

  Deel 1 Deel 2 Deel 3 Deel 4 Deel 5 Deel 6

  Volg elk deel van begin tot het einde.

  Wil jij weten hoe je de video als naslagwerk kunt gebruiken, klik dan HIER voor de link naar de iPDF. Je kunt dan naar een bepaald onderwerp scrollen en als je dan op het afspeelicoontje klikt, krijg je te zien en te horen wat daarover is gezegd.

   

  Master Class Koop Onroerende Zaken d.d. 18 juni 2020, docent mr J.J. (Jaap) Dammingh

  On demand beschikbaar tot en met 17 juni 2021

  De Master Class on demand is opgeknipt in 5 afzonderlijke delen van elk 1 uur. Je hoeft ze niet allemaal te volgen! Per deel kun je steeds 1 PE-punt verdienen.
  Schrijf jezelf in voor:

  Deel 1 Deel 2 Deel 3 Deel 4 Deel 5

  Volg elk deel van begin tot het einde.

  Wil jij weten hoe je de video als naslagwerk kunt gebruiken, klik dan HIER voor de link naar de iPDF. Je kunt dan naar een bepaald onderwerp scrollen en als je dan op het afspeelicoontje klikt, krijg je te zien en te horen wat daarover is gezegd.

   

  We blijven doorgaan met de live Master Classes in Vianen. Alle Master Classes worden opgenomen voor PGTV on demand.

  Wil jij niets missen over ons on demand programma, schrijf je dan in voor ons Journaal.

  • Bijna 35% van de notariskantoren heeft een abonnement op het Know How Systeem van PraktijkGenerator.nl
  • Nieuw: INTELLIGENTE modellen op ALLE rechtsgebieden
  • Alle P.E.-punten voor jou en al jouw kantoorgenoten gratis bij een Advanced abonnement!

Ontvang het gratis model van de maand!

Schrijf je dan even in voor onze updates en ons nieuws:

Inschrijven voor onze Updates en Nieuws!

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info