Demo aanvragen

De PraktijkGenerator Academy

Wij helpen jou wanneer je het lastig vindt voldoende P.E.-punten te behalen. De PraktijkGenerator Academy biedt een uitgebreid en actueel programma met de top van de academische wereld in Nederland als jouw docenten. Al onze opleidingen zijn GRATIS en onbeperkt toegankelijk voor alle mensen die werken bij onze Advanced abonnees.

Onze unieke Master Classes

Onze Master Classes beslaan diverse notariële onderwerpen. Bij de Master Classes is inbegrepen een uitgebreid lunchbuffet, koffie, thee en frisdrank. KNB, SOMN en EPN hebben PraktijkGenerator geaccrediteerd om PE-punten toe te kennen. Wij vragen alleen EPN-punten aan als de Master Class door EPN is goedgekeurd.

Master Classes terugkijken met PGTV on demand

Weet je dat je al jouw PE-punten ook online kunt verdienen, zonder gedoe, zonder file? Meer tijd voor je cliënten en voor privéaangelegenheden: kijken waar, wanneer en met wie jij dat wilt.

Bij jou op kantoor

Wil jij een opleiding op jouw kantoor, neem dan contact met ons op. Ook hiermee zijn PE-punten te verdienen!

Ook kunnen wij voor abonnees een training efficiënt werken met PraktijkGenerator verzorgen, zodat jouw kantoor optimaal met onze modellen kan gaan werken. Wil je hier meer over weten? Bel of mail ons.