Demo aanvragen

Meer over onze Master Classes

PraktijkGenerator organiseert al vele jaren Master Classes. De Master Classes beslaan diverse notariële onderwerpen. Bij de Master Classes is inbegrepen een uitgebreid lunchbuffet, koffie, thee en frisdrank.

Accreditatie

KNB, SOMN en EPN hebben PraktijkGenerator geaccrediteerd om PE-punten toe te kennen. Wij vragen alleen EPN-punten aan als de Master Class door EPN is goedgekeurd.

Locatie (parkeren is gratis)

Het programma

TijdOnderdeel
9:30 uurInloop, ontvangst met koffie en thee
10:00 uurAanvang deel I
11:15 uurKoffie/thee pauze
11:45 uurAanvang deel II
13:00 uurLunchpauze
14:00 uurAanvang deel III
15:15 uurKoffie/thee pauze
15:45 uurAanvang deel IV
17:00 uurEinde Master Class: evaluatie en borrel

Kosten

Onze Master Classes zijn GRATIS toegankelijk voor iedereen werkzaam op een kantoor met het PG Advanced pakket. De PE-punten zijn voor hen ook GRATIS.

Als je niet werkt bij een kantoor dat een PG Advanced abonnement heeft op ons modellensysteem (downloaden alle Nederlands- en Engelstalige modellen en gratis toegang tot onze Master Classes op locatie en on demand, met gratis PE-punten), kun je dat met onmiddellijke ingang veranderen, stuur een e-mail naar Luutzen Tamminga, dan helpen wij jou verder!

Niet-PG Advanced abonnees betalen € 579,- exclusief BTW per persoon voor het bijwonen van een Master Class en € 289,50 exclusief BTW voor een ochtend of middag Master Class (PE-punten zijn daarin inbegrepen). Nadat je je hebt ingeschreven als niet-PG Advanced abonnee, ontvang je van ons de factuur. Wanneer jij je na inschrijving afmeldt voor de Master Class of zonder afmelding niet aanwezig bent bij Master Class, brengen wij hiervoor € 75,- no-showkosten in rekening. Je ontvangt dan van ons een creditfactuur à € 504,- (of € 214,50 wanneer je je hebt ingeschreven voor één dagdeel) exclusief BTW.

No-showkosten voor PG Advanced abonnees

Als je werkzaam bent bij een kantoor met een PG Advanced abonnement en je hebt je ingeschreven om de Master Class fysiek in Vianen bij te wonen, maar je bent verhinderd, hanteren wij het onderstaande voor wat betreft no-showkosten:

  • Afmelding fysieke deelname meer dan vier weken voor aanvang van de Master Class: € 0,–.
  • Afmelding fysieke deelname binnen vier weken tot een week voor aanvang van de Master Class: € 50,– exclusief BTW.
  • Afmelding fysieke deelname binnen een week voor aanvang van de Master Class of bij no-show: € 75,– exclusief BTW.

Wij moeten de docent en het hotel betalen en die kosten zijn wij hoe dan ook verschuldigd. Dat vinden we geen enkel probleem, als je maar komt.

Afmeldingen dienen via office@praktijkgenerator.nl te worden doorgegeven aan Eveline/Joyce. Je mag altijd een vervanger naar voren schuiven, mits je dat van te voren per e-mail doorgeeft. Als de vervanger daadwerkelijk deelneemt, ben je geen no-show kosten verschuldigd.