Demo aanvragen

Meer over onze Master Classes

PraktijkGenerator organiseert al vele jaren Master Classes. De Master Classes beslaan diverse notariële onderwerpen. Bij de Master Classes is inbegrepen een uitgebreid lunchbuffet, koffie, thee en frisdrank.

Accreditatie

KNB, SOMN en EPN hebben PraktijkGenerator geaccrediteerd om PE-punten toe te kennen. Wij vragen alleen EPN-punten aan als de Master Class door EPN is goedgekeurd.

Locatie (parkeren is gratis)

Het programma

TijdOnderdeel
9:30 uurInloop, ontvangst met koffie en thee
10:00 uurAanvang deel I
11:15 uurKoffie/thee pauze
11:45 uurAanvang deel II
13:00 uurLunchpauze
14:00 uurAanvang deel III
15:15 uurKoffie/thee pauze
15:45 uurAanvang deel IV
17:00 uurEinde Master Class: evaluatie en borrel

Kosten

Onze Master Classes zijn GRATIS toegankelijk voor iedereen werkzaam op een kantoor met het PG Advanced pakket. De PE-punten zijn voor hen ook GRATIS.

Als je niet werkt bij een kantoor dat een PG Advanced abonnement heeft op ons modellensysteem (downloaden alle Nederlands- en Engelstalige modellen en gratis toegang tot onze Master Classes op locatie en on demand, met gratis PE-punten), kun je dat met onmiddellijke ingang veranderen, stuur een e-mail naar Luutzen Tamminga, dan helpen wij jou verder!

Anderen betalen € 579,- exclusief BTW, per persoon voor het bijwonen van een Master Class en € 289,50 exclusief BTW, voor een ochtend of middag Master Class (PE-punten zijn daarin inbegrepen).

No-show kosten

Indien je je hebt ingeschreven voor een Master Class, maar bent verhinderd, hanteren wij het onderstaande voor wat betreft no-show kosten:

  • Afmelding meer dan vier weken voor aanvang van de Master Class: € 0,–.
  • Afmelding binnen vier weken tot een week voor aanvang van de Master Class: € 50,– exclusief BTW.
  • Afmelding binnen een week voor aanvang van de Master Class of bij no-show: € 75,– exclusief BTW.

Wij moeten de docent en het hotel betalen en die kosten zijn wij hoe dan ook verschuldigd. Dat vinden we geen enkel probleem, als je maar komt.

Afmeldingen dienen per e-mail aan Eveline Nieukoop of Joyce Blom te worden doorgegeven. Je mag altijd een vervanger naar voren schuiven, mits je dat van te voren per e-mail doorgeeft. Als de vervanger daadwerkelijk deelneemt, ben je geen no-show kosten verschuldigd.