Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Woensdag 11 april 2012

Gratis redline boek 2 BW

Al enige tijd is de redline van boek 2 BW (na #FlexBV en bestuur en toezicht) gratis te downloaden bij Praktijkgenerator. Ook zijn de onderscheidenlijke wetsteksten waarbij alleen de Flex-BV is ingevoerd en die waarbij alleen het bestuur en toezicht is ingevoerd, beschikbaar. Registreer uzelf gratis en download gratis een soft copy van deze wetsteksten. Het voordeel van een soft copy is dat het heel gemakkelijk doorzoekbaar is op door u ingegeven trefwoorden. Daarbij is de soft copy eenvoudig met al uw kantoorgenoten te delen.

Met de invoering van de Flexibele BV is 80% van uw zorgvuldig opgebouwde knowhow systeem in een klap achterhaald! Ook uw kantoor zal hier dus iets op moeten ondernemen, u kunt het zich immers niet veroorloven met oude modellen te werken. Dit zorgt namelijk niet alleen voor een onprofessionele indruk, maar kan ook leiden tot aansprakelijkheden. Daarbij is er voortvarendheid geboden: het ziet er naar uit dat de Flex-BV per 1 juli wordt ingevoerd. Het gerucht gaat dat het wetsontwerp bestuur en toezicht later wordt ingevoerd.

Om voorgaande reden werkt Praktijkgenerator keihard voor u aan de migratie naar de Flex-BV. Deze operatie brengt ons tot in de uithoeken van ons knowhow systeem om wijzigingen aan te brengen. Aan ieder detail wordt aandacht besteed: al zijn sommige wijzigingen nog zo klein. Het fijne voor u is, dat u hier direct uw voordeel mee kan doen!

Word abonnee van Praktijkgenerator en gebruik direct onze up-to-date modellen. Dat scheelt u een investering van ontelbare uren in het aanpassen van uw eigen modellen en procedures.

De doorlopende teksten van Boek 2 BW na invoering van de op handen zijnde wijzigingen vindt u op www.praktijkgenerator.nl, klik hier op de banner van het zoekscherm. Vervolgens kiest u ondernemingsrecht, wetteksten. Hier kunt u bijvoorbeeld het document redline boek 2 BW 001 en Boek 2 BW 003 eenvoudig downloaden.

Praktijkgenerator stelt meer dan 5.000 modellen online beschikbaar, waarvan 700 Engelse vertalingen en heeft inmiddels bijna 250 abonnees. Wij zijn bijna klaar met de invoering van een nieuwe betaalwijze, waarbij u per maand (richtprijs EUR 250) een vast bedrag betaalt. Op dit moment geschied betaling op basis van pay per download. Registratie op onze site is nog steeds gratis.