woensdag 11 april 2012

Gratis redline boek 2 BW

Al enige tijd is de redline van boek 2 BW (na #FlexBV en bestuur en toezicht) gratis te downloaden bij Praktijkgenerator. Ook zijn de onderscheidenlijke wetsteksten waarbij alleen de Flex-BV is ingevoerd en die waarbij alleen het bestuur en toezicht is ingevoerd, beschikbaar. Registreer uzelf gratis en download gratis een soft copy van deze wetsteksten. Het voordeel van een soft copy is dat het heel gemakkelijk doorzoekbaar is op door u ingegeven trefwoorden. Daarbij is de soft copy eenvoudig met al uw kantoorgenoten te delen.

Met de invoering van de Flexibele BV is 80% van uw zorgvuldig opgebouwde knowhow systeem in een klap achterhaald! Ook uw kantoor zal hier dus iets op moeten ondernemen, u kunt het zich immers niet veroorloven met oude modellen te werken. Dit zorgt namelijk niet alleen voor een onprofessionele indruk, maar kan ook leiden tot aansprakelijkheden. Daarbij is er voortvarendheid geboden: het ziet er naar uit dat de Flex-BV per 1 juli wordt ingevoerd. Het gerucht gaat dat het wetsontwerp bestuur en toezicht later wordt ingevoerd.

Om voorgaande reden werkt Praktijkgenerator keihard voor u aan de migratie naar de Flex-BV. Deze operatie brengt ons tot in de uithoeken van ons knowhow systeem om wijzigingen aan te brengen. Aan ieder detail wordt aandacht besteed: al zijn sommige wijzigingen nog zo klein. Het fijne voor u is, dat u hier direct uw voordeel mee kan doen!

Word abonnee van Praktijkgenerator en gebruik direct onze up-to-date modellen. Dat scheelt u een investering van ontelbare uren in het aanpassen van uw eigen modellen en procedures.

De doorlopende teksten van Boek 2 BW na invoering van de op handen zijnde wijzigingen vindt u op www.praktijkgenerator.nl, klik hier op de banner van het zoekscherm. Vervolgens kiest u ondernemingsrecht, wetteksten. Hier kunt u bijvoorbeeld het document redline boek 2 BW 001 en Boek 2 BW 003 eenvoudig downloaden.

Praktijkgenerator stelt meer dan 5.000 modellen online beschikbaar, waarvan 700 Engelse vertalingen en heeft inmiddels bijna 250 abonnees. Wij zijn bijna klaar met de invoering van een nieuwe betaalwijze, waarbij u per maand (richtprijs EUR 250) een vast bedrag betaalt. Op dit moment geschied betaling op basis van pay per download. Registratie op onze site is nog steeds gratis.

Laat een reactie achter.

 • Ik voel mij sterker met PraktijkGenerator, het is mijn notariële partner.

  Jesse Russel van Team Notarissen in Maastricht
 • Fijn dat PraktijkGenerator in de drukke decembermaand in het notariaat zeer snel heeft gereageerd op mijn vraag per mail! Hierdoor kon de betreffende akte nog die maand passeren.

  Gijsbert van der Heiden van Notariskantoor Van der Heiden te Streefkerk
 • Je kennis op peil houden is een must als notaris. Bij PraktijkGenerator krijg ik alle know-how en PE-punten in één abonnement!

  Dorus de Hair, notaris bij De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs te Oisterwijk
 • Inmiddels al meerdere Master Classes van PraktijkGenerator naar tevredenheid gevolgd. Fijn ook dat de rechtsgebieden familierecht en vastgoed worden behandeld.

  Idy van Hoek, notarisklerk bij Notariskantoor Annet Wijers te Heeze
 • Op 11 oktober 2018 heb ik de master class Goederenrecht voor de Notariële Vastgoedpraktijk bijgewoond. Kordate docenten die de cursus praktisch aanvliegen en ook openstaan voor interactie met de aanwezige. Zeer goede ervaring, ik zou het iedereen aan willen bevelen.

  Pepijn Beliën, notaris van Oostland Notaris te Berkel en Rodenrijs
 • Cindy van Goethem, notaris in Hulst

  Met PraktijkGenerator ga ik met een gerust hart slapen. Ik weet dat mijn output up-to-date is. Ik voel me sterker met PraktijkGenerator, het is mijn notariële partner.
 • Het is erg fijn om met Praktijkgenerator te werken, omdat Praktijkgenerator als modellenbank buitengewoon compleet is en je erop kunt vertrouwen dat deze modellen goed en actueel zijn.
  Max Hoedeman, Van Gogh Notarissen

  Max Hoedeman, notaris bij Van Gogh Notarissen, te Rucphen
 • Bij PraktijkGenerator.nl weten ze wat service is. Ik had een Engelse vertaling gedownload en kreeg kort daarop de mededeling dat er in dat model een fout stond die inmiddels was hersteld. Kijk, dat noem ik nou service! Elk model bevat fouten, de kans dat ze er bij PraktijkGenerator in blijven staan, is echter heel klein door hun open sourcesysteem.

  Martine Dekker, notaris bij Ligthelm & Dekker Notarissen te Rotterdam
 • Onlangs was ik betrokken bij een complexe certificering van aandelen. De checklist kernpunten administratievoorwaarden en het model van de administratievoorwaarden droegen eraan bij dat ik maatwerk kon leveren en deze certificering volledig naar de wensen van de opdrachtgever kon inrichten.  

  Erik Linssen, notaris bij Fokkema Linssen Notarissen Rotterdam
 • Wat een nuttige en inspirerende Master Class volgde ik via PraktijkGenerator over de Bedrijfsopvolgingsfaciliteit. PraktijkGenerator, ook voor de familierechtspecialist een aanrader!

  Nienke van Doorn-Laurs De Adviespraktijk Familierecht
 • Dirk en Luutzen van Praktijkgenerator hebben het begrepen: het is niet alleen modellen afnemen. Zij staan open voor suggesties en vragen worden snel beantwoord. Ook bieden zij master classes aan (waar abonnees overigens vaak gratis gebruik van kunnen maken) waar je écht iets van opsteekt. Kortom: service is een werkwoord en wij zijn enthousiast!

  Karen Anne Hüpler-Hebben notaris bij Kaep Notaris Utrecht
 • Dankzij PraktijkGenerator ben ik 's-avonds vader voor mijn kinderen in plaats van iemand die zijn eigen modellen zit te maken.

  Theo de Bie, notaris bij Van Mourik & De Bie Notarissen, Schaik
 • De notaris doet er verstandig aan de gereedschappen voor zijn praktijk in te kopen. Dat geldt ook voor zijn modellen. PraktijkGenerator biedt een compleet systeem, waarmee zeer efficiënt en op kwalitatief hoog niveau kan worden gewerkt.

  Steven Perrick, advocaat en hoogleraar notarieel recht aan de UvA
 • Door Praktijkgenerator heb ik al voor vele duizenden euro's extra werk uit bestaande dossiers gehaald en kan ik ook complexe zaken gemakkelijk aan. Het systeem verdient zich in een mum van tijd terug.

  Notariaat Kremer, Oldebroek/Wezep
 • Mijn oordeel is positief. Ik zou de website en de informatie het cijfer 8 geven.

  Arie Jan van der Bijl, notaris te Zoetermeer
 • De website werkt prima. Modellen zijn goed en ook juist de "kleine" modellen (van volmachten, besluiten e.d.) zijn erg handig. Kortom, ik ben een tevreden gebruiker van de website.

  Guido van den Bos, notaris te Nijkerk
 • Ik heb in ieder geval veel plezier en profijt van de generator. Voor een klein kantoor, is het ideaal!

  Caroline Neering, notaris te Den Haag
 • Helemaal consequent zijn de initiatiefnemers achter de Praktijkgenerator echter niet. Zij laten geen mogelijkheid onbenut om op te merken dat notarissen veelal te weinig rekenen in verhouding tot het belang van hun werkzaamheden en de (tegenwoordig bijna unieke) dienstvaardigheid die zij daarbij betrachten. Nu bezondigen zij zich aan dezelfde fout. Ongevraagd gratis PE-punten voor notarissen en hun kandidaat-notarissen en notarieel medewerkers, inbegrepen in een maandelijkse fee die toch al concurrerend was...

  Jeroen Ammerlaan, Ammerlaan Legal, Goes
Overzicht aangesloten notariskantoren

Mail of bel

026 379 19 12

voor meer info