Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Vrijdag 24 oktober 2014

Modellenupdate VBI

Als er regelmatig vraag is naar een bepaald model, zetten wij dat op onze agenda en doen wij ons best dat zo snel mogelijk te maken. Een aantal keren bereikte ons de vraag of wij geen model voor de vrijgestelde beleggingsinstelling (VBI) voorhanden hadden. Dit model is inmiddels aan onze renstal toegevoegd. Dit model kun je vinden op onze site: mappenstructuur/ondernemingsrecht/statuten/NV/opr of stw/STATUTENNV002X.

Als jouw client een VBI nodig heeft, heeft hij ook het reglement voor de VBI nodig. Dit model kun je vinden in: mappenstructuur/ondernemingsrecht/reglementen/reglement0001.

Om jouw client optimaal te kunnen helpen en om aan intakeoptimalisatie te doen, adviseren wij jou om ook de checklist oprichting/statutenwijziging NV te downloaden; deze is te vinden in de mappenstructuur/ondernemingsrecht/checklist/CHECKLIST0013 of 0014. Dan behandel je niet alleen het strikt noodzakelijke, maar heb je ook de mogelijkheden jouw client op aanverwante vlakken te helpen en te adviseren en zo jouw positie van trusted advisor te tonen of te herwinnen. En omdat je dan meer declarabel werk zult gaan verrichten, is het neveneffect dat jouw omzet toeneemt.