Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Donderdag 1 september 2022

Nieuw: zoek je iets of wil je iets aanbieden?

Nieuw: PraktijkGenerator-Prikbord.

Het Prikbord is bedoeld om dé marktplaats voor het notariaat te worden. Wij bieden een digitaal platform waarop vraag en aanbod voor het notariële vak in de breedste zin van het woord samenkomen. Niet zozeer personeelsadvertenties, maar juist ook al het andere.

Dit werkt natuurlijk alleen als er veel advertenties op staan en als er veel mensen komen kijken.

Dus zoek jij bijvoorbeeld een nieuwe partner voor een samenwerking, een opvolger voor jouw praktijk of een assistente? Zoek jij een notariskantoor in Zeeland om over te nemen? Of wil je die droogstempel die jou al jaren in de weg staat van de hand doen? Kom uit je comfortzone en plaats een advertentie. Dat kan ook anoniem.

Stuur dan een email naar info@praktijkgenerator.nl of bel met 026  379 19 12. Als jij kwalificeert om te mogen adverteren (je bent ((kandidaat-)notaris, medewerker, zzp-er enz.), sturen we jou een link en kun jij bij het live-gaan jouw advertentie als eerste plaatsen!

Wil je zien hoe het eruit ziet klik HIER.

Graag vernemen we jouw feedback. Als iets niet goed werkt of als iets anders moet, maar natuurlijk ook als je het fantastisch vindt. Alleen samen kunnen we er een groot succes van maken!

Prikbord wil de kenbaarheidsmismatch tussen vraag en aanbod beslechten.

Als jij iets of iemand zoekt, maar niemand die dat weet, zul je nooit slagen. Wat: Nietzsche? Kant? Schopenhauer? Nee: PraktijkGenerator-Prikbord!

Prikbord is helemaal GRATIS!

Wil je weten wat de overige voorwaarden zijn, klik dan HIER.

© Foto: teakwood