Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Vrijdag 10 november 2023

Voor eind 2023 moet u weer 40 PE-punten hebben gehaald, waarvan 3 Ethiekpunten

Eind dit jaar loopt de termijn af waarbinnen u 40 PE-punten moet hebben behaald.

Begin dit jaar besloot het KNB-bestuur dat van die 40 punten alle KNB-leden in 2023 3 PE-punten moeten halen op het gebied van ethiek en fraudepreventie (Ethiekpunten). En dat in elk volgend tijdvak van twee jaar er steeds 6 Ethiekpunten moeten worden gehaald.

Voor onze PG Advanced abonnees: in ons PGTV on demandprogramma is de Master Class Tuchtrecht: nieuwe ontwikkelingen van prof. dr. mr A.H.N. (Fons) Stollenwerck opgenomen. Die bestaat uit 6 delen van elk één PE-punt. Deze punten kwalificeren als Ethiekpunten. Deze Master Class is slechts tot en met 31 december 2023 beschikbaar. Op donderdag 12 september 2024 verzorgen wij een nieuwe Master Class die kwalificeert voor de Ethiekpunten.

Als uw kantoor een PG Advanced abonnement heeft bij PraktijkGenerator, kunnen u en al uw collega’s heel makkelijk -en zonder extra kosten- aan de PE-verplichting voldoen. Even een puntje pakken, waar en wanneer u dat wilt.

Als u geen Advanced abonnement heeft, kunt u ook 5 GRATIS PE-punten halen via ons PGTV on demandprogramma. Klik HIER om te starten. Waar wacht u nog op?

Klik HIER voor ons volledige opleidingsprogramma.

Kent u collega’s met een PE-puntentekort? Deel dit bericht dan met hen.