Demo aanvragen

PGTV: permanente online educatie

Weet je dat je al jouw PE-punten ook online kunt verdienen, zonder gedoe, zonder file? Meer tijd voor je cliënten en voor privéaangelegenheden: kijken waar, wanneer en met wie jij dat wilt.

Lees verder om te zien hoe jij toegang tot de PGTV webinars kunt krijgen.

Exclusiviteit

Ons on demand programma is exclusief beschikbaar voor iedereen werkzaam op een kantoor met het PG Advanced pakket. Zowel het volgen van een webinar als de PE-punten zijn GRATIS!

Werk jij niet bij een kantoor dat een PG Advanced abonnement heeft op ons modellensysteem (downloaden alle Nederlands- en Engelstalige modellen en gratis toegang tot onze Master Classes op locatie en on demand)? Stuur dan een e-mail naar Luutzen Tamminga, dan helpt hij jou verder!

Inloggen

Onze webinars zijn alleen via inloggen bereikbaar.

Heb jij nog geen persoonlijk account, het zogenaamde subaccount? Vraag dan de contactpersoon (de houder van het hoofdaccount) binnen jouw kantoor deze aan te maken.

Door middel van het subaccount worden de webinars die jij hebt bekeken geregistreerd op jouw naam en kun je in jouw subaccount nakijken hoeveel webinars jij al hebt gevolgd. Tevens is daarmee ingeprogrammeerd dat het inschrijfformulier automatisch met jouw persoonlijke gegevens wordt aangevuld, zodat wij de noodzakelijke gegevens voor het aanvragen van PE-punten bij KNB/SOMN/EPN kunnen indienen.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar office@praktijkgenerator.nl; Eveline en Joyce helpen jou graag verder.

Belangrijk

Om een PE-punt aan te kunnen vragen, dient elk deel (duur rond de 65 minuten) van een Master Class on demand in zijn geheel én binnen vier weken na aanvang te worden bekeken. De KNB stelt als eis minimaal 1 uur les van een docent en dat is wat wij bieden. Maar dan online: gemakkelijk! Ons programma registreert de gekeken tijd in minuten en na afloop bevestig je het einde van elk deel in de pop-up. Dat is alles. Let wel op een goede Wifi-verbinding. Of beter nog: een bedrade internetverbinding.

Als je deze adviezen opvolgt, gaat het goed:

  • Log in met jouw hoofd- of subaccount.
  • Test de verbinding als je op kantoor of thuis kijkt: heb je goed beeld en geluid? Test de verbinding elke keer als je op een andere locatie kijkt.
  • Volg elk deel bij voorkeur op een laptop of computer. Een iPad en smartphone werken ook: maar alleen met een goede Wifi-verbinding.
  • Bekijk elk deel bij voorkeur in één keer van begin tot eind. Je kunt gerust een keer pauzeren, maar doe dat niet te vaak. Aan het einde komt er een pop-up: vul die direct in en bevestig het einde.
  • Als je de pop-up vergat in te vullen, kun je dat op het eindscherm aangeven.
  • Je kunt de webinar onderbreken en later verder kijken, maar kijk de webinar zo snel mogelijk af (uiterlijk binnen vier weken na aanvang).
  • Het is mogelijk een deel te herhalen (terugscrollen). Laat daarna de video weer doorlopen.
  • Let op: vooruitscrollen verstoort de kijktijdregistratie.

Wanneer vragen wij PE-punten aan?

In de eerste week van de maand volgend op de maand waarvoor wij PE-punten gaan aanvragen, worden de gegevens voor het toekennen van PE-punten naar KNB/SOMN/EPN gemaild. Wij hebben geen zicht op de verwerkingstijd van de registratie van PE-punten.

Wij vinden het leuk als we van je horen wat je er van vond en hoe het eventueel beter kan. Dus stuur ons een reactie na afloop!

PGTV, zorgeloze P.E.