Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Hoe maak ik een Engelse vertaling van een Nederlands model?

Onderstaand de standaardinstructie voor het maken van een Engelse vertaling:

1. Download een Nederlandstalig model vanuit de modellendatabase van PraktijkGenerator

2. Klik op de tab ‘PG model’

3. Klik op de knop ‘Intelligente modellen’ en beantwoord de vragen

4. Na de beantwoording kun je direct naar het Engelse model door te klikken op de knop ‘Downloaden gekoppeld document’. De naam van het Engelstalige model dat je nodig hebt, verschijnt direct. Klik hierop.

5. De modellendatabase van PraktijkGenerator wordt nu geopend met het Engelstalige model in het downloadvak.

6. Druk op de knop ‘document downloaden’ en open het model in Word. Dit model is de Engelse vertaling van het Nederlandstalige model dat je zojuist gemaakt hebt. Het model is direct klaar voor gebruik; de intelligentie hoeft niet meer te worden verwijderd.

NB Als het Engelse document geopend wordt, kan het zijn dat na het openen eerst boven het document een gele balk verschijnt waarin de knop ‘Bewerken inschakelen’ moet worden ingedrukt alvorens de verwerking van de antwoorden uit de Nederlandse akte automatisch kan plaatsvinden.

Afwijkende instructie

In het geval de Nederlandstalige akte inmiddels is gemaakt en je er alsnog op een later moment een Engelse akte van wil maken, open je deze Nederlandstalige akte en volg je daarna stap 4 t/m 6 zoals hierboven beschreven

NB Wordt de knop ‘Downloaden gekoppeld document’ niet getoond, dan is er geen Engelstalige versie van het Nederlandstalige model.

Kijk ook naar onze andere FAQ voor meer handige tips en tools. Veel succes!