Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Modellen: Waarom zijn jullie modellen beter dan die van anderen?

Wij zijn de Wikipedia voor Notarissen. Wij zijn niet slimmer of beter dan jij, maar wij zetten de collectieve denkkracht van geheel notarieel Nederland in om onze modellen te verbeteren. Samen zijn we wel slimmer en beter dan het individu.

PraktijkGenerator stimuleert het terugkoppelen van opmerkingen en vragen over de modellen.  Door de scherpe blik (ontleend aan Maarten Toonder) van onze gebruikers, is de kans minimaal dat er in onze stukken een fout blijft staan. Wij waarderen de input van onze gebruikers enorm en leggen er eer in om binnen enkele dagen de opmerking verwerkt te hebben. Gelukkig blijkt meestal dat de opmerking berust op een misverstand, maar heel regelmatig betreft de opmerking een verbetering. Wij denken na over de vraag op welke andere modellen die opmerking nog meer effect heeft en passen dat vervolgens in onze gehele database aan. Daardoor stijgt het niveau van onze stukken met de dag en blijft de structuur intact.

Wij houden zelf de controle. Halen wij die eraf, dan bestaat de kans dat iemand iets verbetert in één B.V. model, terwijl die opmerking op alle B.V. modellen betrekking kan hebben en dan is de kans groot dat de samenhang verdwijnt.

Ook de correctie van een tikfout is overigens al een verbetering.

Klik HIER voor de FAQ Verbetercompetitie.

Kijk ook naar onze andere FAQ voor meer handige tips en tools. Veel succes!