Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Master Class Erf- en relatievermogensrecht bij samengestelde gezinnen/echtscheiding

Op donderdag 14 september 2023 verzorgen wij bij Van der Valk Hotel, Prins Bernhardstraat 75 in Vianen, van 10:00 tot 17:00 uur de Master Class Erf-/relatievermogensrecht bij samengestelde gezinnen/echtscheiding, docent mr S.H. (Sven) Hoogeveen. Je bent welkom vanaf 09:30 uur voor koffie en thee.

De Master Classes worden gegeven in Van der Valk Hotel, Prins Bernhardstraat 75 4132 XE Vianen, van 10:00 tot 17:00 uur, volgens onderstaand programma.

Docent

Sven Hoogeveen is sinds 2017 werkzaam bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen, sinds 2018 in de functie van toegevoegd notaris. Sven houdt zich bezig met estate planning en het ‘algemene’ personen- en familierecht. In 2017 heeft hij de Grotius-opleiding Estate Planning cum laude afgerond. Een specialisatie van Sven is de advisering over draagplichtovereenkomsten.

Studiepunten

Voor het geheel bijwonen van deze Master Class worden 5 studiepunten toegekend door de KNB, SOMN en EPN.

Kosten

Voor alle mensen die werken bij een kantoor dat PG Advanced abonnee van PraktijkGenerator is, is de Master Class GRATIS. De enige beperking is de capaciteit van de zaal. Het maakt dus niet uit met hoeveel kantoorgenoten je komt.

Anderen betalen EUR 579,– exclusief BTW, per persoon. De prijs is inclusief uitgebreid lunchbuffet, frisdranken, koffie en thee. Dit laatste geldt natuurlijk ook voor onze PG Advanced abonnees. Parkeren is gratis.

Beperkt aantal deelnemers

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in, toewijzing geschiedt in de volgorde van binnenkomst.

gesloten