Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Vrijdag 29 september 2023

De PraktijkGeneratorNotaris verdient minimaal € 50.000 per jaar extra…

Hoe dan? Bekijk de VIDEO en reken daarna maar mee.

PraktijkGenerator brengt:

1. Intakeoptimalisatie:

Wij leveren een systeem waarmee je de kansen vergroot dat je meer omzet uit een dossier haalt.

Stel dat jouw kantoor in totaal 500 dossiers per jaar behandelt en dat in 10% van die dossiers een upsell (betaald extra werk, bijvoorbeeld testamenten en samenlevingscontract bij transport en hypotheek) plaatsvindt van € 1.000,-. Als je een systeem invoert waarbij je het niet meer aan de medewerkers overlaat of ze op zoek gaan naar extra werk, maar dat gewoon verplicht stelt, zul je zien dat er sprake zal zijn van een stijging van minimaal 5% aan upsell. Dat komt neer op: 0,05 x 500 x € 1.000,- = € 25.000,- per jaar. Hoe dan? Door intakeoptimalisatie. Het is makkelijker dan je denkt, je hoeft het alleen maar in te voeren.

2. GRATIS alle PE-punten voor jou en al jouw mensen:

Stel: er werken 3 KNB PE-plichtige mensen in jouw kantoor. Eén PE-punt kost gemiddeld € 100,-. Dan hebben we het over 3 x 20 x € 100,- = € 6.000,- per jaar aan besparing aan PE-opleiding. Alle PE-punten zijn immers GRATIS bij ons Advanced abonnement. SOMN-punten en EPN-punten laat ik buiten beschouwing, die kunnen echter ook via ons worden gehaald. Klik HIER voor ons programma.

3. Besparing op modellencorvee:

Stel dat je 8 uur per maand aan modellen zou willen/moeten werken. Wij weten (als géén ander) dat dit bij lange na niet genoeg is. Alleen de implementatie van de Omgevingswet kostte ongeveer 200 uur aan studie en aanpassing.

Wij weten ook dat veel notarissen er überhaupt niet aan toekomen. Elke complexe(re) zaak leidt dan tot een zoektocht naar een bruikbaar voorbeeld. En dat kost onevenredig veel tijd, immers je moet niet up-to-date teksten eerst updaten, voordat je ze gebruikt. Of je moet bij oude dossiers of collega’s langs om een voorbeeld te vinden. Stel dat je wel je modellen bijhoudt, dan zou het gaan om minimaal 100 uur per jaar. Als jouw uurtarief € 250,- is, dan bespaar je € 25.000,- omdat wij jou dat werk uit handen nemen en je die tijd aan zaken kunt gaan besteden die wel geld opbrengen.

Tesla model 3

Het niet hebben van PraktijkGenerator, dat kost een eenmanskantoor al snel € 56.000,- per jaar. Voor de beelddenkers: een Tesla Model 3. Elk jaar rijdt die aan jouw kantoor voorbij…

Wat mag dat kosten?

Wat mag een systeem kosten dat minimaal € 50.000,- per jaar oplevert/bespaart? Rule of thumb: net iets minder dan het opbrengt.

En wat kost het normaal?

Een Advanced abonnement op ons systeem kost, uitgaande van 1 notaris € 7.656,- ex BTW per jaar (prijspeil 2024) en € 1.860,- per jaar voor elke extra notaris. Dat komt neer op € 638,- per maand en € 155,- per maand voor elke extra notaris.

PraktijkGenerator? Je kunt vandaag nog beginnen.

Elke dag dat je langer wacht, kost jou geld. Bel met 026 379 19 12 of klik HIER voor het aanmeldformulier.