Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Dinsdag 7 mei 2024

PraktijkGenerator kost jouw kantoor NU minimaal € 50.000 per jaar…

Zo veel? Ja, dat kost het, maar alleen als je het NIET hebt.

PraktijkGenerator brengt:

1. Intakeoptimalisatie

Wij leveren een systeem aan waarmee je de kansen dat je meer omzet uit een dossier haalt vele procenten laat toenemen. Stel dat jouw kantoor in totaal 1.000 dossiers per jaar behandelt en dat in 5% van die dossiers een upsell (betaald extra werk, bijvoorbeeld testamenten en samenlevingscontract bij transport en hypotheek) plaatsvindt van € 500,-. Als je een systeem invoert waarbij je het niet meer aan de medewerkers overlaat of ze op zoek gaan naar extra werk, maar dat gewoon verplicht stelt, zul je zien dat er sprake zal zijn van een stijging van minimaal 5% aan upsell. 0,05 x 1.000 x € 500,- = € 25.000,- per jaar. Hoe dan? Door intakeoptimalisatie.

2. GRATIS alle PE-punten voor jou en al jouw mensen

Stel er werken 3 KNB PE-plichtige mensen in jouw kantoor. Eén PE-punt kost gemiddeld € 100,-. Dan hebben we het over 3 x 20 x € 100,- =  € 6.000,- per jaar aan besparing aan PE-opleiding. SOMN-punten en EPN-punten laat ik buiten beschouwing, die kunnen echter ook via ons worden gehaald. Klik HIER voor ons programma.

3. Besparing op modellencorvee

Stel dat je 8 uur per maand aan modellen zou willen/moeten werken. Wij weten (als géén ander) dat dit bij lange na niet genoeg is. Wij weten ook dat veel notarissen er überhaupt niet aan toekomen. Elke complexe(re) zaak leidt dan tot een zoektocht naar een bruikbaar voorbeeld. En dat kost onevenredig veel tijd, immers je moet niet up to date teksten eerst updaten, voordat je ze gebruikt. Of je moet in oude dossiers zoeken of collega’s langs om een voorbeeld te vinden. Stel dat je wel je modellen bijhoudt, dan zou het gaan om minimaal 100 uur per jaar en als jouw uurtarief € 250,- is, dan bespaar je € 25.000,- omdat wij jou dat werk uit handen nemen en je die tijd aan zaken kunt gaan besteden die wel geld opbrengen.

Tesla Model 3

Het niet hebben van PraktijkGenerator kost een eenmanskantoor al snel € 56.000,- per jaar, voor de beelddenkers: een Tesla Model 3.

Wat mag dat kosten?

Wat mag een systeem kosten dat minimaal € 50.000,- per jaar oplevert/bespaart? Rule of thumb:  net iets minder dan het opbrengt.

En wat kost het?

Een advanced abonnement op ons systeem kost, uitgaande van 1 notaris € 7.656,- ex BTW per jaar (prijspeil 2024).

Voor elke extra notaris betaal je € 1.860,- per jaar. Dat komt neer op € 638,- per maand en € 155,- per maand voor elke extra notaris.

PraktijkGenerator, niet voor elk kantoor de beste oplossing.

Alleen notarissen die hun cliënten optimaal willen helpen en die op zoek gaan naar de niet gestelde vraag hebben het meest profijt van PraktijkGenerator. Als jouw businessmodel is om zoveel mogelijk akten tegen een zo laag mogelijk tarief te passeren, zal PraktijkGenerator jou -afgescheiden van de gratis opleiding- weinig waarde opleveren.