Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Modellen: Hoe werk ik met PraktijkGenerator?

Vanuit het Draaiboek

Ga in de mappenstructuur naar Draaiboeken

Voor nagenoeg elke ondernemingsrechtelijke zaak is er een draaiboek. Een draaiboek is workflow en handboek. Het zorgt voor procesbewaking. PraktijkGenerator biedt een dossierhandling-systeem, niet alleen een bak met modellen.

Download het draaiboek oprichting DRAAIBOEKOR001AA

Je zult zien dat elke stap in het dossier is beschreven en dat voor elke stap de juiste documenten in model aanwezig zijn. Vanuit het draaiboek kun je de unieke code van een document kopiëren in het zoekveld bovenaan de mappenstructuur.

Download checklist oprichting checklist 0009

Kopieer de code ‘CHECKLIST0009’ in het zoekveld. Kijk voor uitleg over checklists in onze FAQ Modellen: Hoe gebruik ik een checklist?

Download opdrachtbevestiging OPRBVFLEX001A.

Kopieer de code ‘CHECKLIST0009’ in het zoekveld.

Losse Modellen

Los downloaden kan natuurlijk ook. Met name in de briefjes etc. zit een schat aan Belehrung en waarschuwingen. Klik HIER voor onze FAQ Modellen: Hoe werkt de mappenstructuur? Waarom vind ik geen aparte rubriek van B.V. en kapitaalvermindering? en HIER voor de FAQ Modellen: Hoe kan ik modellen/documenten zoeken?

Klik op onderstaande link voor een duidelijke handleiding om tot het juiste model te komen en om het model interactief/intelligent te bewerken.

Belangrijk: Verzeker je ervan dat de laatste versie van de invoegtoepassing die Ria Oskam op 15 januari 2024 heeft verstuurd, is geïnstalleerd.

Klik HIER voor de Handleiding intelligente modellen.

Voor verdere informatie over de werking van de intelligentie kun je klikken op de knop Help (die knop staat boven in het lint). Daar staat uitgebreid beschreven wat er allemaal mogelijk is.

Heb je geen behoefte aan interactiviteit/intelligente modellen, dan kun je het systeem blijven gebruiken zoals je altijd al deed: klik dan NIET op het tabblad PG Model.

Kijk ook naar onze andere FAQ voor meer handige tips en tools. Veel succes!