Aankondiging Master Class Omgevingswet 2024

Op donderdag 10 oktober 2024 verzorgen wij bij Van der Valk Hotel, Prins Bernhardstraat 75 in Vianen, van 10:00 tot 17:00 uur de Master Class Omgevingswet 2024, docent prof. mr J.W.A. (Jeroen) Rheinfeld.

Omschrijving en aanmelding
Klik HIER voor meer informatie over de Master Class en om je in te schrijven.

Gratis 2 managementpunten
Je kunt 2 managementpunten behalen met de Master Class Boost je Notaris Business! Van Richard van Kraij. Dat is GRATIS, klik HIER voor inschrijving.

Gratis 3 KNB-punten
Wil je weten hoe je met onze INTELLIGENTE modellen kunt werken en 3 KNB-punten behalen, bekijk dan onze Master Class Snel en Efficiënt werken met PraktijkGenerator van Dirk de Lange en Luutzen Tamminga. Dat is GRATIS, klik HIER en klik op het deel dat je wilt bekijken.

Even een puntje pakken waar, wanneer, met wie jij dat wilt!
Hoe? Dat kan met onze 24/7/365 PGTV on demand opleiding. Exclusief beschikbaar voor PG Advanced abonnees. Veel makkelijker dan je zou denken!

Klik HIER voor het totale aanbod aan opleiding, live en on demand.

Smaakt dit naar meer?
Wil jij ook PE-punten op deze manier behalen, dan kan dat GRATIS met een PG Advanced abonnement op ons modellensysteem. Ook al jouw kantoorgenoten kunnen dan geheel gratis alle PE-punten halen. Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom bij onze Master Classes in Vianen die je sinds dit jaar ook via livestream kunt volgen.

Even een puntje pakken waar (in de trein, auto, in bad of gewoon op de bank), wanneer (24/7/365 beschikbaar) en met wie jij dat wilt.

Zegt het voort
Ken jij collega’s voor wie dit ook interessant is? Stuur de link naar deze pagina dan alsjeblieft door.