Demo aanvragen
Terug naar overzicht

Master Class Digitaal oprichten B.V. en actualiteiten ondernemingsrecht

Op donderdag 16 mei 2024 verzorgen wij bij Van der Valk Hotel, Prins Bernhardstraat 75 in Vianen, van 10:00 tot 17:00 uur de Master Class Digitale oprichting B.V. en actualiteiten, docent mr J. (Jeroen) van der Weele. Je bent welkom vanaf 09:30 uur voor koffie en thee.

Algemene informatie

Algemene informatie over onze Master Classes vind je HIER.

Onderwerpen

  1. DOBV – stand van zaken en de praktische situatie
  2. Digitalisering binnen het notariaat, in het bijzonder het ondernemingsrecht – digitaal ondertekenen – eIDAS-verordening
  3. Recente jurisprudentie – bloemlezing (een kort overzicht van de jurisprudentie op het gebied van het ondernemingsrecht van het afgelopen jaar)

Docent

Jeroen is partner/notaris bij Hak & Rein Vos Notarissen en reeds ruim 25 jaar werkzaam binnen het notariaat. Hij rondde in 2017 de Grotius specialisatieopleiding ‘Vennootschaps- en Ondernemingsrecht’ met succes af. Tevens is Jeroen docent notariële ambtsuitoefening aan de Vrije Universiteit, faculteit rechtsgeleerdheid, sectie notarieel recht en heeft hij zich per januari 2024 ook verbonden aan FBN Juristen. Daarnaast publiceert Jeroen regelmatig over ondernemingsrechtelijke vraagstukken en over de anti-witwasregelgeving en de combinatie tussen die twee aandachtsgebieden. De meeste recente publicaties hebben betrekking op de digitale oprichting van de BV, zowel voor ‘Maandblad voor Ondernemingsrecht’ als voor ‘Juridische Berichten voor het Notariaat’. Jeroen heeft een specifieke interesse als het gaat om het toezicht bij oprichting van rechtspersonen, in het bijzonder kapitaalvennootschappen.

Studiepunten

Voor het geheel bijwonen van deze Master Class worden 5 studiepunten toegekend door de KNB en SOMN.

On Demand

Deze Master Class zal op een later tijdstip op onze website on demand beschikbaar zijn.

Aanmelden

Fysieke Master Class: aanmelden kan tot en met 16 april 2024, tenzij de zaal eerder is volgeboekt.

Master Class via livestream: aanmelden kan tot en met 14 mei 2024.

Kort voor de dag van de Master Class sturen wij een e-mail met details over de Master Class.

Nadere informatie

In aanloop naar de Master Class ontvang je van ons de door de docent aangeleverde PowerPoint-presentatie en het eventuele cursusmateriaal.

Beperkt aantal deelnemers

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in, toewijzing geschiedt in de volgorde van binnenkomst.

Inschrijven voor fysieke Master Class
Gratis voor Advanced abonnees
Inschrijven voor livestream
Gratis en alleen voor Advanced abonnees